Idei pentru design interior

sticla colorata

sticla colorataAcasa este locul in care te simti liber, in care esti tu cu tine si poti fi natural. Pentru ca starea ta de spirit sa fie constant buna este necesar sa acordati o atentie deosebita design-ului interior al locuintei dumneavoastra.

In ziua de astazi sunt disponibile divese elemente ce pot fi utilizate pentru decorul interior. Este foarte usor sa realizezi un interior confortabil si pe placul tau. In prezent este in trend stilul modern, minimalist, cu diverse elemente, dar care sa se imbine armonios. Recomandarea mea pentru persoanele ce doresc o locuinta aerisita cu influente futuriste este utilizarea sticlei.

Sticla este un material ce pare fragil, dar datorita noilor tehnologii, aceasta este prelucrata astfel incat sa reziste si sa nu se sparga. Se poate prelucra in diferite forme si decorata in foarte multe modele si culori. Decorurile din sticla sunt la mare cautare in 2019, mai ales pentru impactul pe care il are acest material, creand spatii aerisite si moderne.

Sticla colorata este o idee exceptionala pentru moderinzarea interiorului locuintei dumneavoastra. Aceasta poate fi prelucrata astfel incat sa nu se crape si este disponibila intr-o divesitate mare de culori. Puteti utiliza aceste placi pentru decorarea bucatariei, baii, sau a mobilierului din diferite incaperi. Puteti crea un design inedit si modern folosind placi din sticla in diferite modele.

Sticla este colorata intr-o paleta larga de culori, asadar, daca nu ati gasit mobilierul in culoarea respectiva, sau doriti sa adaugati o pata de culoare in camera respectiva, sticla va fi elementul ideal. Aceasta este foarte utilizata pentru placarea peretilor bucatariei, mai ales cel de deasupra blatului pe care gatiti sau de langa aragaz.

Vezi si:  Cele mai bune proteine masa musculara incepatori

De ce sa utilizezi panouri din sticla?

Stiati ca peretele de deasupra blatului poate contine foarte multe bacterii, mai ales in spatiul dintre dulap si acesta? Din cauza faptului ca pot sari stropi de mancare sau ulei, iar lavabila nu se curata usor, vor ramane pete si, de asemenea, se vor acumula bacterii. Sticla iti va crea bucataria intr-un mediu mult mai igienic. Aceasta nu contine rosturi, asadar nu exista locuri unde sa se acumuleze microbii, totodata, se poate curata mult mai usor decat peretele, tot ce aveti nevoie este o laveta si o solutie dezinfectanta pentru aceste suprafete.

Pe langa avantajele practice, panourile din sticla colorata aduc si beneficii estetice locuintei. Aceasta poate fi prelucrata in diferite culori care sa improspateze aspectul bucatariei. Puteti utiliza diferite palete de culori prin care sa creati un design armonios de care sa va bucurati zi de zi.

Cu toate ca pare fragila si “ riscant “ sa utilizati sticla, aceasta este foarte rezistenta. Este securizata si tratata astfel incat sa reziste temperaturilor ridicate provocate de catre flacara de aragaz.
Iti recomand utilizarea sticlei colorate pentru decorul bucatariei deoarece este una dintre cele mai noi tendinte in amenjarea interiorului locuintei. Aceasta se poate realiza in placi de diferite dimensiuni, de asemenea este securizata termorezistenta, se monteaza usor, acesta fiind realizat cu silicon aplicat direct pe perete sau faianta.

Puteti opta pentru diferite metode, precum montarea unei placi mari, sau a unor bucati de dimensiuni mici, asemanatoare gresiei. Un alt avantaj al acestor panouri consta in rezistenta. Sunt tratate astfel incat sa reziste peste 20 de ani, totodata, isi va pastra aspectul lucios pentru ca tu sa te bucuri de o bucatarie incredibil de atragatoare si moderna.

Vezi si:  Optimistii dorm mai bine decat pesimistii?

Utilizeaza sticla colorata pentru decorul bucatariei sau al baii. Creeaza un design inedit si futurist si bucura-te de casa visurilor tale la costuri reduse si eficiente.