Calatoria, cel mai bun remediu pentru o inima ranita

La urmatoarea despartire nu te mai refugia pe canapea cu o cutie de inghetata sau de cicocolata uriasa in mana. Calatoreste, in capatul lumii daca este posibil. In cele ce urmeaza iti vom explica de ce o calatorie reprezinta cel mai bun remediu pentru o inima ranita.

Pentru a-ti recastiga independenta. Despartirea reprezinta momentul ideal pentru emancipare, de a profita in sfarsit de tot ceea ce te inconjoara si iti place. Tine minte faptul ca esti o persoana unica iar calatoria reprezinta cea mai buna modalitate de a-ti recastiga independenta. Vei explora locuri noi in functie de propriul tau plan si iti vei urma intuitia.

Pentru a scapa de rutina. Rutina nu face decat sa ne aminteasca de cel de care ne-am despartit, ne face mai nostalgici. Ce poate fi mai indicat decat o calatorie pentru a mai schimba putin aerul, intr-un loc in care nimic nu iti aminteste de cel pe care incerci sa il uiti? Bonus: vei reveni acasa cu bateriile incarcate si o multime de povesti de relatat persoanelor apropiate.

Pentru a descoperi noi perspective. A face o pauza si a calatori ne ofera sansa de a reflecta, de a medita. Astfel vei realiza cat de norocoasa esti ca esti inconjurata de persoane care te iubesc cu adevarat, ca este inutil sa suferi din cauza rupturii, cand oricum nu mai este nimic de facut, nu mai este cale de impacare.

Pentru a-ti face prieteni noi, mai fiabili decat o relatie de cuplu. O relatie de prietenie poate dura mai mult decat o relatie de iubire. Prietenii sunt cel mai bun lucru pe care ni-i ofera viata iar in timpul unei calatorii ne putem alege cu un prieten pe viata. In timpul unei calatorii avem sansa sa legam prietenii intangibile.

Vezi si:  Parcari private langa aeroporturi: Servicii de ultima generatie pentru cetateni responsabili