De ce sa vizitezi Osaka? 5 motive

Cel mai adesea, toti turistii care ajung prin Japonia, aleg sa viziteze prima data maiestuosul si simptuosul Tokyo. Dar mai exista unele orase, precum Osaka, care merita cu prisosinta sa fie descoperite.

Daca nu stii inca sigur de ce ar trebui sa vizitezi Osaka, iata cinci motive care s-ar putea sa te convinga de faptul ca Osaka este cea mai buna alegere pentru un sejur minunat plasat sub semnul plimbarelii.

Pentru castelul Osaka. Este cea mai vizitata atractie din intreaga tara, dar si cea mai emblematica. Inalt de o etaje, domina imprejurimile si arata minunat inconjurat de ciresii in floare.

Pentru acvariul Kaiyukan.  Este pur si simplu cel mai impresionant acvariu pe care il vei vizita vreodata. Dar este si cel mai mare acvariu urban acoperit din lume.

Pentru cartierul Dotonbori. Daca vrei actiune, aici trebuie sa ajungi. Aici vei gasi restaurante de tot felul, baruri, locuri pentru karaoke…va fi dificil sa dormi in acest loc in continua miscare si agitatie.

Pentru gastronomie. Se spune despre orasul Osaka ca este foarte « foodie ». Si este foarte mandru de acest lucru. Deci daca adori sa mananci si daca vrei sa descoperi noi savori japoneze, aici trebuie sa ajungi neaparat. Te vei simti aici mai ceva ca intr-un paradis gurmand.

Orasul poseda restaurante incredibile, localuri cu sushi sau cu gratare traditionale, care iti vor incanta cu siguranta papilele gustative.

Pentru Parcul Nakanoshima. Cum ar fi sa iei o pauza de la toata agitatia si sa te odihnesti intr-unul din cele mai frumoase locuri din Osaka? Vei putea admira aici frumusetea fluviilor Dojima si Tosabor. Te asteapta peste 10 hectare. Locul ideal deci pentru a citi sau a te plimba linistit.

Vezi si:  Yoga- Top destinatii unde te poti relaxa

Te-ai convins de faptul ca Osaka este un oras care merita sa se afle pe bucket list-ul tau? Cu siguranta.