Destinatii in tendinte pentru 2019

Vrei sa stii care sunt cele mai in voga destinatii pentru anul 2019? New York, Los Angeles sau Tokyo? Nici vorba. Nu, in anul ce vine va trebui sa te indrepti inspre cele mai originale destinatii.

Rwanda, pe urmele gorilelor. Relief vulcanic, jungle si paduri tropicale, lacuri in nuante de turcoaz si o fauna unica. Rwanda este plina de locuri care iti vor taia cu siguranta respiratia. Este printre ultimele destinatii din lume care adapostesc populatie de gorile salbatice. O veritabil magie deci cand vei descoperi aceste creaturi legendare.

Alaska, cu imensitatea sa. Alaska, un stat inca necunoscut din America, incepe sa fie in ce in ce mai popular. Daca vrei sa ai o vacanta mai « wild », unde sa te intalnesti cu lupi sau cu ursi, aici trebuie sa ajungi. Alaska este un veritabil paradis cu cel mai minunat spectacol din lume, cel al aurorelor boreale.

Costa Rica, o destinatie 100% naturala. Aici vei descoperi un patrimoniu natural unic. O natura unica si debordanta, cu parcuri si rezervatii, cu animale si plante unice, cu plaje paradisiace, cascade, paduri tropicale, vulcani si jungle… o comoara a naturii cu alte cuvinte.

Coreea de Sud, o bijuterie a Extremului Orient. Bine ai venit in tara « diminetilor calme », adica intr-un loc unde esti invitat la relaxare deplina, departe de turismul de masa. Palatele regale si lacurile cu nuferi aflate in mijlocul celor mai frumoase parcuri te ajuta sa iti faci o idee cu privire la frumusetea unica a acestei tari.

Albania. O tara aflata intre Muntenegru si Grecia, care te va fascina cu peisajele sale, tipice pentru regiunea Balcanilor. Plajele, lacurile de munte si relieful inverzit de aici te va fermeca cu siguranta. Tara are si o multime de orasele colorate si animate precum Tirana, unde locuitorii sunt foarte ospitalieri si binevoitori.

Vezi si:  Ce sa vizitezi cand mergi in Belgia cu copiii