Sejur in Thailanda- 3 locuri pe care trebuie sa le descoperi

Thailanda face, fara doar si poate, parte din una din cele mai frumoase destinatii de descoperit. Si este deci o excelenta alegere atunci cand vrei sa petreci un sejur de neuitat care va ramane pentru mult timp gravat la tine in memorie. Pe langa cele mai frumoase descoperiri culinare pe care le poti face, care iti vor delecta papilele gustative, sunt o multime de locuri frumoase de descoperit.

Iata o selectie cu cele mai frumoase locuri de descoperit pentru cea mai frumoase vacanta de care iti vei aminti mult timp de acum incolo.

Insula Koh Tao. Este un loc paradisiac pentru cei care adora scufundarile, dar si pentru toti cei care viseaza la un nisip fin, la ape in nuante de turcoaz sau sa vada pesti clown, testoase si pesti clown. Cu putin noroc, poate vei vedea si rechini balena. O insula sublima ce ofera experiente de neuitat.

Vechiul oras St. Ayutthaya. Este o cetatate antica,care a fost clasata in Patrimoniul Mondial Unesco. Are un imens ansamblu de manastiri, de temple si alte monumente religioase. Daca iti plac deci monumentele istorice si iesirile culturale, aici ai ce sa vezi.

Capitala Thailandei, Bangkok, este un alt loc ce merita sa fie descoperit. Este unul din cele mai frumoase si mai dinamice orase din Asia de Sud-Est. Aici vei gasi cea mai buna bucatarie din Thailanda, dar si imense piete, temple magnifice, care trebuie neaparat sa fie descoperite prin vechiul oras, trecand prin Palatul Regal sau prin Muzeul National Bangkok.

Aici nu ai cum sa te plictisesti si cu siguranta ca vei gasi de toate pentru a satisface toate papilele tale gustative. Este o capitala efervescenta si mereu epatanta.

Vezi si:  Criterii esentiale pentru a-ti cumpara o pensiune

Este destinatia ideala pentru un sejur relaxant unde vei descoperi locuri sublime, de neuitat si incarcate de istorie.

Sursa: https://sobusygirls.fr/2021/12/13/sejour-en-thailande-le-top-3-des-sites-a-decouvrir/