Insule paradisiace pentru o vacanta insorita

Vacanta este facuta pentru a ne distra si a ne relaxa. Ia-ti zborul spre una din aceste destinatii pentru a profita de o vacanta insorita si relaxanta totodata.

Sri Lanka

Instaleaza-te intr-un hamac, savureaza un suc din nuca de cocos, inchide ochii si asculta valurile pe una din cele mai frumoase plaje din Sri Lanka. Evita locurile turistice precum Unawatuna si Mirissa daca vrei sa ai parte de o vacanta relaxata, departe de aglomeratie. Opteaza pentru plaje mai linistite precum Goyambokka, Jungle Beach si Nilaveli.

Seychelles

Scufundarile reprezinta cea mai buna modalitate de a te relaxa intr-o vacanta. Te vei intalni in cadrul unei sedinte de scufundari cu rechinul balena, cu broscute testoase si numeroase specii de pesti tropicali. Seychelles este o destinatie potrivita pentru a face acest lucru. Frumusetea submarina te va face sa uiti de tot si de toate.

Insula Mauritius

Daca esti pasionat de surf cea mai buna modalitate de a te relaxa este sa iti petreci o vacanta pe insula Mauritius. Exploreaza Parcul Natural din apropiere pe jos sau cu bicicleta si descopera diferitele specii de plante din parc. Ai toate sansele sa te intalnesti cu maimute, pasari rare, mistreti si cu cerbi.

Zanzibar

Dupa o vacanta in Zanibar vei fi zen cateva saptamani la rand, garantat. Cu ajutorul unui dhow vei naviga de-a lungul Oceanului Indian si vei putea sa te joci de-a Robinson Crusoe pe o insula secreta sau sa faci scufundari in marea de un albastru turcoaz. Aici, totul este posibil.

Insula Java

Ce poate fi mai relaxant decat sa admire campurile de orez care par nesfarsite? Inchiriaza o masina si plimba-te de-a lungul regiunii rurale din Java pentru a putea profita din plin de acest cadru de-a dreptul paradisiac. Vacanta insorita si relaxanta garantata.

Vezi si:  Cele mai frumoase Parcuri Nationale din Europa

Tu pe care o vei alege pentru urmatoarea ta vacanta?