De ce ar trebui sa vizitezi Islanda vara?

Stiai ca definitia paradisului si a frumusetii se regaseste pe pamanturile din Islanda? Este adevarat ca nu multa lume se gandeste la Islanda drept cea mai frumoasa destinatie pentru vara.

Si chiar daca nu te poti relaxa in costum de baie pe plaja, sub cocotieri, vei avea foarte multe de castigat daca vei alege sa viziteti Islanda in perioada verii. Vremea va fi cu mult mai agreabila in aceasta perioada si vei putea descoperi cele mai frumoase peisaje care iti vor taia respiratia, cu siguranta.

Daca vei alege sa vizitezi Islanda in luna iunie, vei avea cu siguranta impresia ca te afli in mijlocul unui decor de film fantastic. O verdeata incredibila cat vezi cu ochii iti va incanta toate simturile si vei vedea apa care apare peste tot, din cauza ghetarilor care s-au topit.

In iulie, chiar daca s-ar putea sa te confrunti cu cateva averse, vremea este cu temperaturi mai ridicate, acestea ajungand pana la 15 grade.

In august, vremea este mai stabila si nu te vei mai confrunta cu averse neplacute. Te vei putea bucura din plin de celebrele « nopti albastre » care dureaza de la 10 la 5. iar cei care adora aurorele boreale, vor fi incantati cu siguranta deoarece din aceasta luna se pot vedea din nou.

Vara, natura revine la viata in toata lumea, dar in Isalnda este splendida. Poti sa faci aici cele mai frumoase descoperiri si sa calatoresti mai usor cu masina.

Poti ajunge astfel in superba regiune Landmannalaugar care ofera cele mai frumoase posibilitati de drumetii. Vei putea traversa astfel un imens camp de lava, inconjurat de campii, sa admiri cele mai frumoase ape cristaline si sa te cateri pe un vulcan in cele mai minunate culori.

Vezi si:  Izmir, cea mai buna destinatie pentru anul 2024

Valea lui Thor este un loc ideal unde te vei putea plimba si admira puritatea naturii in toate nuantele sale minunate.