Plimbareli- Unde poti calatori in aceasta primavara?

Soarele incepe sa isi faca timid aparitia sus pe cer deci a venit momentul sa te gandesti la urmatoarele destinatii de vis. Vrei sa calatoresti in primavara anului 2019? Excelenta idee. Iata cateva idei de destinatii.

Japonia. Perioada sakura, adica cea  a spectacoului ciresilor in floare, este, fara indoiala, una incredibila aici. Infloritul ciresilor este un veritabil eveniment national.

Emilia- Romagna, Italia. Primavara este cea mai buna perioada pentru a descoperi Italia. Timpul favorabil iti va permite sa profiti mai bine de dolce vita italiana. Si chiar daca nu este atat de cunoscuta ca si vecina sa Toscana, Emilia-Romagna chiar are cu ce sa isi atraga vizitatorii. Poti hoinari pe stradute, sa admiri masinile de la muzeul Ferrari sau sa faci cele mai frumoase excursii in Apenini.

Cipru. Cipru este o destinatie ideala pentru primavara. Aflata in partea de sud a Turciei, este locul ideal de descoperit primavara. Pe langa faptul ca te vei putea bucura de cel mai bland climat, vei putea descoperi vestigii greco-romane, castele din perioada francilor sau manastiri bizantine.

Vietnam. Sa pleci in Vietnam primavara este cea mai buna idee. Mai ales daca vrei sa descoperi partea de sud sau centrul tarii. Poti descoperi orasul Ho Chi Minh, sa explorezi delta Mekong, sa hoinaresti in vechiul si fermecatorul oras Hoi An…

Cuba. Lunile de primavara reprezinta o alegere excelenta pentru a descoperi Cuba. Poti petrece aici cea mai frumoasa vacanta, care imbina de minune siturile culturale, farniente si descoperirea unei naturi exuberante.

Tarile de Jos, lalelele sunt pentru Tarile de Jos ceea ce sunt ciresii pentru Japonia. Un « must see » cu alte cuvinte. Primavara este cel mai bun anotimp in care sa admiri campurile de lalele cat vezi cu ochii. Poti profita pentru a vizita Amsterdam dar poti si sa iesi din oras pentru a te scufinda intr-un veritabil ocean floral.

Vezi si:  Cand psihiatrii purtau masca