Descopera Insulele Cies, Spania

Ape in nuante de turcoaz, o natura salbatica, plaje caraibiene…Insulele Cies sunt un veritabil paradis salbatic, foarte bine pastrat pe coastele Spaniei.

Insulele Cies, aflate in Galitia, apartin municipalitatii Vigo. In apele Atlanticului, acest arhipelag este compus din trei insule- Monteagudo, in nord, Faro in mijloc si San Martino. Insula mediana este atasata de Insule Monteagudo prin intermediul plajei Rodas, o plaja lunga de nisip. Plaja Rodas, cu laguna sa naturala a devenit un veritabil simbol al insulelor.

Am putea spune despre Insulele Cies ca sunt o veritabila destinatie tropicala din Atlantic. Insulele Cies au fost botezate “Insulele Zeilor” de catre romani. Dupa ce vei ajunge aici, vei intelege repede de ce. Sunt un loc divin ideal pentru cei care adora marea si natura.

Nu ai cum sa nu iubesti acest loc. Apele sunt aici cristaline, de un albastru intens. Plajele sunt cu nisip alb, fin. Nu este doar un loc de vis, ci si unul de o mare valoare ecologica. Minunatul sau peisaj face parte din Parcul National al insulelor atlantice, care adaposteste funduri marine de o bogatie exceptionala si cateva colonii cu cele mai importante din lume.

Plajele de aici, noua la numar, sunt situri naturale autentice in stare pura, unde cei care ajuns aici se vor putea izola de restul lumii intr-un context incomparabil.

Cea mai buna modalitate de a cunoaste aceste insule este facand drumetii pe unul din cele patru itinerarii propuse pe Insula Monteagudo si Faro. Descoperind cele mai frumoase locuri, vei reusi sa distingi flora si fauna sa, sistemul de dune, observatorul de pasari sau sa te bucuri de cele mai minunate privelisti de pe faleze.

Vezi si:  De ce sa vizitezi Oman, orasul celor 1001 nopti?

Oceanul Atlantic, dune, faleze… peisajul este unul de vis, demn de niste zei. Traieste cea mai frumoasa aventura si te vei putea bucura de cea mai frumoasa bogatie naturala.