Afla care sunt cele mai frumoase capitale din Europa

Afla care sunt cele mai frumoase capitale din Europa

Afla care sunt cele mai frumoase capitale din EuropaCalatoriile sunt de cele mai multe ori modalitati perfecte prin care te poti relaxa si prin care poti avea acces la o alta cultura. Prin calatorii vei reusi sa te dezvolti mai mult si sa acumulezi mai multe cunostinte.

Iata care sunt cele mai frumoase capitale din Europa

Lisabona

Este un oras super care te va cuceri inca de la prima vedere si care va ramane vesnic in sufletul tau. Plajele superbe si peisajele de-a dreptul mirifice te vor impresiona inca de la prima vedere. Spectacolul de Fado ( muzica traditionala portugheza) te va impresiona si va trezi in tine sentimente demult apuse.

Praga

Capitala Cehiei mai este supranumita si “ orasul de aur”. Este cea mai romantica si cea mai frumoasa capitala din Europa. Ai parte de diverse atractii turistice precum : castele, cladiri colorate, poduri sau restaurante intime in care poti savura o cina copioasa. Stradutele medievale cu case galbene sau portocalii vor spori buna dispozitie si va trezi in sufletul tau romantismul.

Roma

Roma este unul dintre cele mai fotogenice orase. Fiind un loc cu o istorie bogata atrage ani de ani milioane de turisti. Este locul perfect in care ai putea sta o luna fara sa te plictisesti.  Terasele din Piata Navona dar si aleile boeme din parcul Vila Borghese sunt de-a dreptul superbe. Pentru mai multe detalii cu privire la Roma te invit sa accesezi link-ul urmator https://www.locco.ro/category/info-azi/europa .

Viena

Viena este un oras superb in care vei avea acces la peisaje desprinse parca din poveste. Istoria incarcata si muzica lui Mozart te va incanta pe fiecare strada.  Plimbarea de seara la lumina felinarelor este perfecta pentru orice cuplu.  Mirosul de mere coapte invaluie fiecare parc si te va face sa te simti ca intr-o poveste.

Vezi si:  Mersul cu rolele este un sport distractiv

Paris

Orasul luminii, al dragostei si al modei nu trebuie ratat. Magia este prezenta pe toate strazile din Paris si este un oras perfect pentru indragostiti. Se spune ca cele mai multe cereri in casatorie au avut loc la Paris.

Zagreb

Capitala Croatiei se bucura de un real succes. Cafenele de aici se de-a dreptul minunate. In plus in aceasta capitala te poti bucura de spectacolele stradale de pe Stossmayer Promenade. Muzeele dar si Biserica Sfantului Mihai sunt cateva atractii turistice pe care nu le poti rata.

Ljubljana

Este orasul dragonilor si al miturilor. Lubljana este plin de viata si are o cultura istorica bogata. Aici te vei simti ca intr-o alta epoca in care te poti bucura de o simpla plimbare pe seara. Poti petrece cateva zile de exceptie fara a cheltui foarte multi bani.