Destinatii ideale pentru a petrece un Craciun la soare

Chiar daca vacanta de iarna este destul de departe, asta nu inseamna ca nu poti visa frumos la cele mai frumoase destinatii pentru sarbatorile de iarna. Si cine a spus ca nu poti sarbatori Craciunul in cele mai frumoase destinatii, la soare?

Marea, plajele si soarele iti fac cu ochiul? Iata care sunt destinatiile unde trebuie sa ajungi

Cuba. Cuba este o destinatie in plina tranzitie. Dar iarna este un moment ideal de a o descoperi. Mostenirea culturala este acolo, inca intacta, traditiile la fel. Poti sa cauti gazduire la localnici si sa descoperi arhitectura colorata din Havana si sa inlocuiesti porcul de Craciun si vinul cald cu rom si farniente.

Mallorca. Nu trebuie sa traversezi planeta intreaga pentru a gasi putin soare de… Craciun. Mallorca din Baleare te asteapta cu bratele deschise. Si chiar daca marea poate sa fie putin cam rece, asta nu inseamna ca nu poti sa te bucuri inca de zile insorite, de cele mai placute temperaturi si cele mai agreabile activitati. Un Craciun colorat si plin de savori te asteapta.

Mexic. In Mexic, exista Cancun, o destinatie paradisiaca prin excelenta. Dar pentru un sejur mai autentic trebuie saalegi Tulum, un mic sat de pescari, celebru pentru superbele sale plaje si vechea sa cetate Maya care domina marea Caraibilor. In apropiere de afla si biosfera Sian Ka’, care ii va incanta pe iubitoriii de natura. De un curcan cu sos de ciocolata ce spui?

Republica Dominicana. Sa petreci sarbatorile de iarna in paradis, te tenteaza? Republica Dominicana este destinatia ideala pentru un Craciun relaxant la soare. Vei putea profita de soare si de cele mai frumoase locuri.

Vezi si:  Top destinatii ideale pentru vacante in familie

Dubai. O destinatie minunata, unde vei petrece un Craciun unic. Orasul tuturor superlativelor este o destinatie exclusivista pentru sarbatorile de sfarsit de an plasate su semnul luxului si originalitatii.