Destinatii pentru luna februarie

In februarie ia-ti zborul spre una din aceste destinatii pentru a avea parte de un sejur pur si simplu genial, pentru a-ti incarca bateriile la soare si pentru a descoperi peisaje variate si magnifice totodata.

Filipine, El Nido. Arhipelag cu peste 7000 de insule, Filipine este o tara din Asia de Sud-Est ideal de vizitat in luna februarie, in timpul sezonului uscat. Viziteaza deci insulele cu relief accidentat si fa cunostita cu o cultura unica. Paduri primitive, scufundari iesite din comun, plaje de nisip alb…iata ce te asteapta aici.

Columbia, Medellin. Tara cu trecut tumultos, Columbia este in ziua de azi o tara ce poate fi vizitata fara probleme, cu conditia sa dai dovada de prudenta. Poti descoperi astfel o padure amazoniana densa, varfuri insurmontabile, plaje paradisiace si orase coloniale pitoresti.

Nordul Italiei, Venetia. Chiar daca temperaturile in luna februarie nu sunt foarte ridicate in Italia, Venetia este o destinatie cautata atat pentru a face ski alpin, atat pentru a petrece o Zi a Indragostitilor de neuitat. Nu trebuie sa ratezi Carnavalul Venetiei, o sarbatoare traditionala care ii invita pe participanti sa se costumeze si sa se mascheze.

Portugalia, Madeira. Situata in Oceanul Atlantic, la peste 600 de kilometri de coastele marocane, Madeira este o destinatie cu reliefuri multiple, fie ca vorbim de falezele sale enorme, fie ca vorbim despre gradinile sale inverzite, peisajele semi-aride sau plajele cu nisip fin. In februarie, temperaturile sunt blande si deosebit de placute.

Statele Unite ale Americii, Hawai, Honolulu. Honolulu este o destinatie ideala pentru luna februarie. Poti descoperi plaje extraordinare, vulcani, o cultura cu influente polineziene, occidentale si asiatice, recifuri de corali si cascade translucide care caracterizeaza acest al cincilea stat american. Temperaturile sunt deosebit de placute in aceasta perioada, numai bune pentru o plimbare.

Vezi si:  Matera, un colt de paradis secret din Italia