Destinatii in care turistii nu sunt cu adevarat bineveniti

Unii deja incep sa se gandeasca la urmatoarea destinatie de vacanta. Fie ca este vorba despre o vacanta in familie, intre prieteni sau cu partenerul de viata, unele persoane s-au gandit deja unde isi vor petrece vacanta de vara. Insa, din pacate, unele destinatii ar trebui evitate cu orice pret. Iata care sunt destinatiile in care turistii nu sunt bineveniti.

Insula Boracay
Aceasta insula celebra se afla in Filipine. Adaposteste numeroase plaje frumoase si complexe turistice magnifice. Din pacate, vizitele trebuiesc limitate deoarece autoritatile isi doresc sa mentinta insula curata. Pacat, deoarece este una din cele mai frumoase insule din lume.

Santorini
Grecia este o destinatie de vis pentru multi. Insulele grecesti au adapostit milioane de turisti in ultimii ani. Insa Grecia intentioneaza sa limiteze afluxul vaselor de croaziera pe insula Santorini. Din acest motiv, autoritatile au luat o serie de masuri inca din 2017 a diminua numarul de “croazieristi” de la 12 000 la 8000 pe zi.

Venetia
Frumosul oras Italian face parte din cele mai romantic orase din lume. Este destinatia perfecta pentru o vacanta in doi. Insa, de o perioada, orasul a luat o serie de masuri pentru a evita distrugerea lagunei si a patrimoniului.

Mont Blanc
Situat intre Franta si Italia, Mont Blanc reprezinta o veritabila capodopera naturala. Considerat unul din cele mai mari de pe continent, acesta primeste mai multe vizite pe an, majoritatea sunt alpinisti. Pentru a evita accidentele este nevoie de un permis obligatoriu pentru a putea face escaladari.

Barcelona
Orasul spaniol are ca principal obiectiv acela de a garanta linistea si pacea locuitorilor sai. Chiar daca primeste milioane de vizitatori anual, autoritatile au decis sa limiteze accesul in piata la Boqueria. Vizitele sunt disponibile doar vineri sau sambata si, in acest caz, se primesc doar grupuri restranse de persoane.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.