Cele mai frumoase orase de descoperit in aceasta toamna

Chiar daca este imposibil sa spunem ca un oras este mult mai frumos sau mai bun decat altul, trebuie sa stii ca exista cateva destinatii care se fac remarcate prin acel « je ne sais quoi » care atrage turistii ca un magnet, mai ales tanara generatie. Care sunt acestea?

Berlin. In cap de lista, se afla Berlin. Este orasul unde cei mai tineri turisti se pot simti cel mai bine. Capitala germana are argumente solide pemntru tanara generatie- un nightlife dezvoltat, numeroase activitati culturale, gastronomie, bogatia istoriei sale, o economie indreptata inspre viitor…

Montreal. Aici vei gesi numerosi tineri si numeroase universitati. Un oras foarte deschis inspre lume cu o incredibila diversitate atat pe plan gastronomic, cat si pe plan cultural.

Londra. Londra detine serioase atuuri mai ales atunci cand vin vorba despre calitatea invatamantului sau. Aici vei gasi atat universitati mai prestigioase sau mai traditionale, dar si centre universitare orientate inspre noi tehnologii, precum Tech City College.

Amsterdam. Este un oras foarte tolerant, unde este foarte placut sa locuiesti. Vei gasi aici cel mai bun  echilibru intre natura si modernitate, cu o multime de avantaje pentru cei tineri- o retea de transport foarte bine dezvoltata, un acces facil la cultura sau la universitatile de varf, dar si o oferta gastronomica extrem de variata, alaturi de un nightlife foarte celebru.

Barcelona. Capitala Cataluniei este un oras foarte cosmopolit, extrem de dinamic si bogat pe planul culturii. Climatul sau, calitatea vietii sale, ambianta sa de han spaniol, universitatile celebre… ai o multime de motive sa vii aici.

New York. « Marele Pom » este un oras care fascineaza, indiferent de varsta. Este un oras de prestigiu, cu o ambianta minunata si cu o incredibila oferta gastronomica si culturala care seduce mereu tanara generatie.

Vezi si:  De ce sa vizitezi Oman, orasul celor 1001 nopti?