Top destinatii pentru un Paste low cost

queluz-national-palace-sintra1

Vacantele de Paste fac parte din cea mai asteptata perioada a anului de catre turistii europeni. Acestia abia asteapta sa profite de cateva zile de vacanta pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii.

Climatul primavaratec si atmosfera putin mistica, cu cele mai frumoase traditi solemne sunt cele mai bune motive pentru a te plimba prin cele mai frumoase destinatii.

Riga, Letonia. Trebuie neaparta sa ajungi prin Letonia pentru a sarbatori cu locuitorii de aici « Lieldienas ». Vacantele de Paste la Riga sunt pline de veselie, de culori si de cele mai delicioase specialitati gastronimice. Trebuie neaparat sa te angajezi in duelul oualor vopsite sau sa te opresti pe la piata cartierului Kalnciema.

Istanbul, Turcia. De Paste, poti ajunge si intr-o destinatie putin mai exotica, dar apropiata si foaret abordabila. Orasul magic Istanbul te asteapta cu o atmosfera incredibila. La biserica ortodoxa greceasca se va tine mesa de la miezul noptii si magazinele sunt decorate cu cele mai colorate bibelouri reprezenatand oua.

In plus, primavara sunt aici mai putini turisti, temperaturi mai blande si zile mai lungi care se incheie cu cele mai frumoase apusuri de soare.

Cracovia, Polonia. Cracovia este o destinatie foarte interesanta si accesibila. Si Pastele este ocazia ideala de a-l descoperi sau revizita. Temperaturile sunt minunate aici, la fel ca si evenimentele traditionale sau felurile de mancare tipice.

Braga, Portugalia. In partea de nord a Portugaliei, Braga este un oras dinamic si tanar, care adaposteste mai multe universitati. In plus, are cel mai frumos centru al orasului, unde palatele, bisericile si cafenelele sunt foarte numeroase.

Vezi si:  Destinatii in care turistii nu sunt cu adevarat bineveniti

Aici sarbatoarea Pastelui este cea mai interesanta, dar si cea mai veche in acelasi timp. In Miercurea Sfanta sau Mare are loc Cortegiul Biblic, in cursul caruia sunt puse in scena cele mai importante scene din Biblie.

O atmosfera minunata de descoperit.