Europa – cele mai frumoase orase de munte inca intacte

Cel mai curat aer de la munte, formatiuni stancoase extrem de impresionante si o arhitectura pitoreasca de munte- magia oraselor de munte din Europa este ceva ce orice turist, demn de numele sau, ar trebui sa o traiasca.

Iata deci care sunt cele mai frumoase orase de munte inca intacte, care ofera cele mai frumoase privelisti inspre lacurile inghetate, vaile luxuriante si muntii impozanti.

Lecco, Italia. La aproximativ 31 de mile distanta fata de Milano, Lecco se afla in extremitatea de sud a Lacului Como, muntii cunoscuti sub numele de Dolomiti Lecchesi se reflecta in apa care curge pe langa orasul medieval.

Ronda, Spania. Un oras cu o pozitionare spectaculoasa in varful unui munte. Un oras care iti va da vertij cu siguranta deoarece este in apropiere de un chei adanc, care seamana cu o prapastie adanca. Acest oras care iti va taia respiratia este cel care adaposteste Pont Neuf, inalt de 100 de metri,  o arena centenara si ruine antice.

Mittenwald, Germania. Aflata in mijlocul muntilor alpini din Bavaria, acest oras colorat este cel mai frumos si mai pitoresc oras din Bavaria.

Hallstatt, Austria. Este un oras vechi, dar extrem de frumos. Incarneaza imaginea perfecta a unui oras de munte european, cu lacul sau in nuante de verde smarald, biserica sa istorica, varfurile sale maiestuoase si cabanutele sale pitoresti care dateaza din secolul XVI.

Bled, Slovenia. Aflat pe tarmurile raului glaciar Beld, acest oras de munte se afla la umbra Alpilor Julieni din jur. Celebru datorita insulitei sale care are o biserica in mijloc, lacul Bled este cel mai frumos loc de aici cu siguranta.

Vezi si:  Croatia altfel

Cavalese, Italia. Vali luxuriante, pereti stancosi si intinderi de apa glaciara…adica regiunea Trentin unde se afla Cavalese. Este cel mai frumos loc unde sa profiti de o natura salbatica ramasa inca intacta.