Unde poti calatori in luna martie?

Timpul frumos incepe sa isi faca aparitia si tu te gandesti deja ca vrei in vacanta in cele mai frumoase destinatii turistice? Pasaportul tau abia asteapta sa fi din nou folosit? Iata unde poti ajunge in luna martie.

Vietnam. Musonul de vara inca nu si-a facut aparitia deci asta inseamna ca tu poti descoperi cele mai frumoase atractii naturale in deplina liniste. Poti descoperi astfel flora foarte bogata din Mekong si delta sa, sa descoperi Parcul National Phong Nga Ke Bang si cele 300 de grote ale sale. Va fi dificil sa nu te lasi sedus de orasele plutitoare, de superbele plaje, de sau de sanctuarul My Son.

Sudul Italiei. Una din cele mai frumoase regiuni ale tarii in forma de cizma este fara indoiala Toscana. Orasul Florenta trebuie sa se afle si el pe lista oraselor de descoperit fiind un veritabil muzeu in aer liber. Aici poti descoperi Val d’Orcia, un loc incredibil clasat in Patrimoniul Unesco, pentru frumusetea sa. Este in acelasi timp si un loc ideal pentru a degusta o multime de vinuri savuroase.

Egipt. In aceasta perioada a anului Africa este inca racoroasa deci este momentul ideal sa desoperi o tara precum Egiptul, cand inca nu este foarte cald. Este o tara ce trebuie sa fie vizitata macar o data in viata. Ve aprecia cu siguranta frumusetea milenara a piramidelor, Valea Regilor de la Luxor sau impresionantul Abou Simbel.

Maldive. Maldive este o destinatie insorita dar si paradisul celor care adora scufundarile. Vei putea profita aici de apele in nuante de turcoaz, de bungalowurile de pe apa, de vizitele atolilor si de ce nu, de o scufundare printre rechini daca esti mai temerar.

Vezi si:  Incredibila Iowa

Nepal. Nepal este o alegere ideala pentru amatorii de trekking. Circitul Annapurna, cu peisaje care iti vor taia respiratia este cea mai buna alegere.