Unde poti calatori in luna august?

O vacanta sau un concediu in luna august reprezinta o ocazie excelenta de a profita de caldura din Europa, dar si de numeroasele evenimente prevazute in aceasta luna.

Dar inca  nu te-ai hotarat cu privire la ce destinatie sa alegi? Iata care sunt cele mai bune idei pentru luna august.

Daca vrei sa schimbi aerul, la cele mai bune preturi- Sofia, Bulgaria. Sofia este un pras foarte placut, plin de istorie si una din cele mai abordabile destinatii din Europa. Poti profita din  plin de nenumaratele sale parcuri si de muntele Vitosha, aflat in apropiere. Poti vizita orasul pe jos. Nu uita sa incluzi in periplul tau si simbolul orasului- Catedrala Sfantul Alexandru Nevski.

Pentru a descoperi sau redescoperi Scandinavia, Copenhaga, Danemarca. Cea mai cosmopolita si cea mai accesibila din toate capitalele scandinave, Copenhaga este o destinatie culturala excelenta, foarte animata in luna august. Celebrul parc de distractii din centrul orasului, Gradina Tivoli, foarte populara sau Piata Primarie unde va avea o Gay parade locala sunt doar cateva atractii de aici.

Pentru cei care adora apele in nuante de turcoaz- Menorca, Spania. Inca nu ai gasit o insula paradisiaca unde sa ajungi in luna august? Vecina mai calma a Ibizei sau a Mallorcai, dar la fel de frumoasa, Menorca, reprezinta cea mai frumoasa si mai calma destinatie. Poti profita de apele sale cristaline, de orasele si satucurile fermecatoare si de stradutele tipice din Baleare.

Pentru fanii festivalelor de arta, Edimburgh, Scotia. Aici au loc in luna august numai putin de 6 festivaluri. Teatru, circ, dans, expozitii gratuite sau fanfare militare… aici chiar ai ce vedea.

Vezi si:  Băile Felix de la Oradea - o soluție pentru vremuri răcoroase

Lorient, Franta. Muzica celtica, jocuri, defilari, prezentari, 10 zile si 10 nopti de manifestatii…. adica ocazia ideala de a descoperi cultura bretona, dar si cea irlandeza sau scotiana. Invata niste pas de dans traditional inainte!