Nu bine incep vacantele in Europa, ca turisitii iau deja cu asalt orasele de pe coasta continentului, pentru a profita de caldura, de soare, de plaje, de mare, de aventura, de cultura si de peisaje de vis. Stiai ca exista o multime de destinatii minunate pentru familii pe Vechiul Continent?

Partea de nord a Portugaliei. Uita de Algarve si de plajele sale supraglomerate. In Portugalia ai o multime de lucruri de facut. Poti incepe prin a vizita Porto in familie sau poti incerca o croaziera pe fluviul Duoro, cu un pahar de vin excelent in mana.

Muntii Carpati, Romania. Muntii Carpati sunt cu adevarat o minunatie a naturii. Daca esti in cautarea celor mai frumoase poteci pentru drumetii sau a unor peisaje care iti vor taia respiratia, aici trebuie sa ajungi.

Atena, Grecia. Niciodata nu este prea tarziu pentru copii sa invete istoria. Ce poate fi deci mai frumos decat o vizita la Acropole sau la Parthenon? Poti sa alegi sa vizitezi si Pelion, din partea de nord a Atenei, unde vei putea descoperi cele mai  pitoresti satucuri si cele mai frumoase plaje.

Corfu, Grecia. Insulele mai populare precum Santorini si Mykonos sunt in general mult prea aglomerate. Corfu, aflata pe partea de nord- vest a Greciei are plaje la fel de incredibile. Vei gasi aici o fauna si o flora unica si temperaturi in jur de 30 de grade.

Malta. Aceasta bijuterie meditereaneana se afla inca in afara potecilor batatorite. Are soare tot anul iar mancarea si cazarea sunt aici abordabile. Iar La Valette, capitala sa, are o multime de comori istorice si culturale.

Dalmatia, Croatia. Dalmatia este cea mai frumoasa regiune din Croatia. Aceasta mica bijuterie are cele mai frumoase plaje, somputoase peisaje cu parcuri naturale, dar si o gastronomie magnifica.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.