Sa calatoresti singur poate parea uneori o provocare destul de grea. Si totusi, exista cateva destinatii favorabile atunci cand vrei sa calatoresti «solo ».

Reykjavik, Islanda. Islanda este foarte cunoscuta datorita faptului ca este una din cele mai sigure destinatii din lume. Este minunat sa te plimbi prin peisajele aproape mistice pe care le propune tara insulara. Poti profita aici de buticuri sau de restaurante sau sa descoperi muzeul Gerðarsafn sau Hallgrimskirkjaa, la faimoasa catedrala.

Viena, Austria. Iata o destinatie turistica cu cele mai bogate peisaje alpline, foarte relaxante. Pentru cei care sunt deloc aventurieri, ci mai degraba pasionati de istorie, Viena chiar are ce sa le ofere. Cu peste o suta de muzee, cu o arhitectura impresionanta si monumente istorice, Viena merita sa fie descoperita.

Porto, Portugalia. O destinatie perfecta atunci cand vrei sa calatoresti solo. Orasul portuar combina de minune arta, mancarea, podgoriile, un timp ideal si o viata nocturna activa. Este foarte greu sa parasesti orasul fara sa iti faci noi prieteni.

Tokyo, Japonia. O tara foarte sigura, unde ocaziile de a intalni noi persoane sunt numeroase. Si va fi foarte dificil sa te simti singur intr-un oras atat de populat. Ziua, dar si noaptea, vei avea ce face aici.

Helsinki, Finlanda. Finlanda sau tara celor 100 de lacuri a fost desemnata drept cea mai fericita tara din lume. Deci este destinatia ideala pentru toti cei care doresc sa calatoreasca singuri. Aici te poti relaxa la numeroasele saune dupa ce ai facut un tur pe Insula Suommenlinna, o fortareata maritima.

Dublin, Irlanda. Aici atmosfera este propice distractiei si legarii de noi prietenii. Poti merge in faimosul cartie Temple Bar care se afla de-a lungul fluviului Liffey.

Kauai, Hawaii. O insula mica cu locuitori foarte primitori. Poti admira aici delfini si balene si sa profiti de cele mai frumoase plaje cu nisip alb.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.