Yoga- Top destinatii unde te poti relaxa

Lumea calatoreste de obicei pentru o multime de motive- pentru a descoperi, pentru a invata, pentru a intalni lume noua, pentru propria placere sau uneori, pentru alte motive. Dar cel mai adesea, o multime de turisti sunt in cautare de o stare de bine. Si pentru a practica yoga, acest lucru reprezinta o idee excelenta.

Iar unele destinatii, datorita caracteristicilor lor- peisaje, istorie, cultura, sunt mult mai adaptate decat altele atunci cand vine vorba despre un sejur minunat plasat sub semnul armoniei si al relaxarii.

Care sunt cele mai bune destinatii unde te poti relaxa?

Tulum, Mexic. In apropiere de Playa del Carmen, pe malul mexican al Caraibilor, Tulum adapostea altadata o multime de casute cu acoperis din paie. Azi au mai ramas doar plaje turcoaz, o padure deasa si superbe ruine maiase. O destinatie foarte apreciata de catre cei care apreciaza peisajele paradisiace dar si numeroasele hoteluri dedicate unei stari de bine si yogai.

Bali, Indonezia. Daca vrei sa te initiezi in yoga sau surf, iata destinatia ideala pentru tine. Intre locuri pentru surf celebre in lumea intreaga si satucuri spirituale, Bali este locul unde vei descoperi doar ce e mai bun din cele doua lumi.

Koh Samui, Thailanda. Aici vei gasi paiesaje magnifice si temple buddhiste. Si in plus, este cea mai buna destinatie pentru a practica yoga.

Provence. Campuri de lavanda parfumate, podgorii, cea mai frumoasa coasta mediteraneana…. ai putea sa iti imaginezi un alt peisaj care sa inspire mai bine un calm interior? Nu degeaba artistii francezi alegeau partea de sud a Frantei drept loc de retragere.

Kerala, India. India este leaganul acestei activitati minunate, locul unde a inceput totul. Iar Kerala este o regiune paradisiaca tropicala unde vei gasi plaje, jungla si rauri.

Vezi si:  Destinatii ideale pentru a petrece un Craciun la soare

Salento, Italia. Magnifica Peinsula Salento nu lasa pe nimeni indiferent. Iar in ceea ce privetse yoga, aici vei gasi o multime de locuri de calitate unde o poti practica.