Care sunt cele mai vandute accesorii pentru masina?

Piata accesoriilor auto este in plina dezvoltare de cativa ani deja. Un fenomen care se explica, printre altele, prin multiplicarea magazinelor si site-urilor specializate in universul auto-moto. Astfel, posesorii de autoturisme au la dispozitie o mare varietate de accesorii practice pentru a-si echipa masina si pentru a-ti facilita viata de zi cu zi.

Care sunt cele mai vandute accesorii pentru masina?

Covorase. Covorasele auto reprezinta un accesoriu esential pentru persoanele dornice sa isi ingrijeasca si sa isi intretina masina in mod corespunzator. Acestea permit in special prelungirea duratei de viata a mochetei de origine. Covorasele din cauciuc sunt preferatele conducatorilor auto si prezinta numeroase avantaje: protejeaza masina de murdarie, de praf, de noroi, sunt usor de curatat si sunt accesibile din punctul de vedere al pretului.

Suportul de telefon. Fara nicio surpriza, suportul de telefon face parte din cele mai vandute accesorii pentru masina. Deoarece este interzisa folosirea telefonului mobil la volan, suportul iti permite sa ai accces la diferitele functionalitati ale smartphone-ului.

Incarcatorul auto pentru telefon. Un incarcator auto iti poate asigura energie continua pentru telefonul mobil, atunci cand ai de parcurs un drum mai lung. Astfel, telefonul mobil poate fi folosit intreaga zi sau pe toata durata calatoriei.

Camera auto. Este un accesoriu modern care le poate oferi conducatorilor auto protectie impotriva soferilor mai indisciplinati si dovezi in cazul unor eventuale accidente in care vina apartine altor participanti la trafic. Camera auto mai este utila si pentru parcarea cu spatele in zone mai nesigure, mai stramte.

Huse auto exterioare/prelate auto. Un accesoriu extrem de accesibil ca pret care iti poate proteja masina in mod eficient in afara garajului impotriva unor elemente exterioare precum grindina, razele UV, zapada, gheata sau temperaturile excesive.

Vezi si:  Avantajele construirii unei sere acoperite cu o folie pentru solarii

O masina protejata si accesorizata in mod eficient este mai practica si nu isi pierde valoarea atat de rapid.

 

Sursa: https://www.mediacritik.com/quels-sont-les-accessoires-voiture-les-plus-vendus/