Cu praf se face ziua

Poate va intrebati de ce nu are poza acest articol…?!?! Poi bine va si raspund.. hee hee in acest articol as dori sa scot din Arhiva acestui Blog unele articole frumoase care nu au fost comentate din cauza lipsei personalului si al cititorului si de accea as dori sa le rescot din umbra in fata privirilor Dv pentru a fi citite si respectiv comentate de fiecare cititor in parte si dupa parerea fiecaruia.

Pentru inceput as dori sa incep cu primul articol scris cu cuvinte magice de realitate,acesta fiind : Din nou copil in care vorbeam si eu putin despre copilaria mea,apoi, am vorbit si eu putin despre Bacalaureatul din anul 2009/2010 dezvaluind cateva secrete care se petrec in timpul Testelor Nationale.Am mai vorbit si despre diferenta dintre invingator si invins smug

Si multe alte articole pe care Dv posibil sa nu le fi vazuta inca din cauza lipsei de navigare pe paginiile Blog-ului,dar…niciodata nu e prea tarziu pentru a da cateva clickuri in plus si pentru a citi un articol prafuit dar frumos in aceasta complexa Arhiva a Blog-ului.

Sa deschidem o usa, sa aruncam o privire, sa spunem un gand si o parere si despre vechile articole de pe blog.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.