Te-ai despartit de partener sau acesta a plecat fara sa spuna prea multe si acum esti in fata multor intamplari sau dileme…trebuie sa iti faci timp sa respiri si sa citesti acest articol pentru a trece peste o ruptura mai dificila.

Vorbeste. Pentru a nu ramane in trecut prea multa vreme, cel mai bine ar fi sa ai cu cine sa vorbesti. Aici intra cei dragi sau cea mai buna prietena. Sau poti sa scrii in jurnal ceea ce simti sau sa scrii o scrisoare, de ce nu. Scrisoarea poate sa fie aruncata la gunoi ca un semn al reinnoirii.

Petrece mai mult timp cu cei din jurul tau. Daca nu vrei sa treci singura prin despartire, cel mai bine ar fi sa stai cat mai mult cu prietenii tai. Poti vorba cu ei fara teama de a fi judecata. Scopul este sa te descarci deci nu lasa nimic pentru tine. Cel mai bine ar fi deci sa scapi de toate emotiile.

Lasa-te purtata de emotii. Te simti mai singura ca niciodata. Si este de inteles. Dupa o multime de momente frumoase, de priviri complice sau rasete impreuna, partenerul a ales sa plece. Cu siguranta ca simti ca nu iti vei mai reveni niciodata. Deci poti sa plangi linistita.
Plansetele nu sunt insa singura modalitate de a trece peste o ruptura. Mișcarea este cea mai buna idee de a nu te lasa invadata de solitudine si de a reduce la maximum stresul.

De asemenea, este important sa eviti locurile frecventate de fostul partener. Chiar daca incepi sa te simti din ce in ce mai bine, starea ta psihologica se poate schimba atunci cand faci anumite greseli. Cel mai bine ar fi deci sa iti schimbi obiceiurile si sa schimbi locurile pe care le frecventati impreuna.

Vezi si:  Iata de ce ne simtim invincibili atunci cand suntem indragostiti

Ai nevoie de timp doar pentru tine. Este cel mai bun lucru pentru a trece peste aceasta perioade dificila. Rasfata-te, relaxeaza-te, incepe cursuri noi… chiar ai de unde alege.