Ce e de facut atunci cand partenerul te plictiseste?

Momentele pe care le petreci impreuna cu partenerul tau nu mai sunt aceleasi? Simti ca relatia voastra este afectata de catre rutina? Chiar ca partenerul tau te plictiseste? Daca ai raspuns la toate intrebarile afirmativ, inseamna ca ceva se intampla si ca ceva nu merge bine.

Rutina este cel mai mare inamic al unui cuplu. De-a lungul timpului, simti ca iubirea ajunge la final si petrecerea unor clipe frumoase impreuna nu mai este un lucru interesant, ci doar pur si simplu normal.

Dar asta nu inseamna, totusi, ca nu mai tineti unul la altul. Chiar daca una din solutiile posibile este sa puneti capat relatiei, se mai poate face o ultima incercare pentru a se recupera ceva ce s-a pierdut.

Acceptati problema. Inainte de a cauta solutii definitive la problema sau poblemele pe care le aveti, este foarte important sa acceptati ca traversati o perioada mai dificila, o situatie emotionala in care sunteti in dezacord si nefericiti. Deci daca partenerul tau te plictiseste, fa in asa fel incat sa gasesti originea problemei.

Vorbeste despre situatie cu partenerul. Daca ti-ai dat seama ca rutina este pe cale sa va distruga relatia, dicuta despre asta cu partenerul. Incearca sa ii explici ce se intampla, fara acuzatii sau fara reprosuri.

Este importanta ca fiecare sa isi exprime punctul de vedere pentru a putea gasi originea problemei si solutiile pentru a o rezvolva. Ambii parteneri trebuie sa incerce sa scape de monotonia care ii afecteaza.

Amintiti-va impreuna motivele care v-au facut sa va indragostiti. O data cu timpul care trece foarte repede, este destul de greu sa va reamintiti fiorii primului inceput sau motivele care v-au facut sa va apropiati unii de altii.

Vezi si:  Tipurile de rupturi care ne sfasie inima

Trebuie sa incercati sa aveti activitati sau pasiuni in comun. Daca va vedeti in fiecare zi, stati mereu impreuna, este si normal sa ajungeti sa va plictisiti unii de altii. Este deci momentul sa reluati activitatile pe care le faceati la inceput si sa sa va amintiti de pasiunile ce le aveti la comun.