Fraze care te ajuta sa mergi mereu inainte

Atunci cand treci prin anumite intamplari care te pun la grea incercare, este foarte important sa rostesti anumite fraze pentru a le putea materializa. Dar si sa iti dai seama de realitatile care te fac sa ajungi in aceasta situatie. Ce trebuie deci sa faci pentru a merge inainte?

Se spune cel mai adesea ca, puterea cuvintelor este constiuita din 50% de catre cei care le pronunta si 50% de catre cei care cred in ele.

Dialogul interior este deci foarte important,dar si anumite fraze care te ajuta sa mergi mai departe atunci cand viata te pune la grea incercare si treci prin cele mai crunte intamplari.

Ma simt bine. Este posibil ca acest lucru sa ti se para contradictoriu. Cum putem spune asta daca nu este cazul? Cum poti exprima un lucru pozitiv atunci cand te simti frustrat, stresat sau ranit? Foarte simplu. Adaugi la Ma simt bine un Voi infrunta totul.

Sunt capabil sa o fac. Nu uita niciodata acest « eu » atat de important. Esti protagonistul principal al vietii tale deci tu esti cel care iei toate dispozitiile necesare pentru a face fata lumii exterioare. Daca nu ai nicio motivatie in interiorul tau, nimeni nu te va putea ajuta mai mult decat o poti face tu insuti.

O merit. De ce nu ai merita sa iti consacri macar cateva ore pe zi pentru propria persoana? Poti profita astfel din plin de lucrurile care iti plac cel mai mult, de prieteni sau de intimitate. Ai nevoie de un anumit echilibru in viata ta, ai grija de cei din familie sau de cei din jur, dar fa-ti timp si pentru tine.

Vezi si:  Tristetea- cum se poate diferentia de depresie?

Totul trece.viata trece foarte repede deci trebuie sa intelegi ca nimic nu este permanent in viata si ca dificultatile pe care le ai de trecut maine vor fi doar o amintire neplacuta.