Nimeni nu se bucura atunci cand este inselat. Acest lucru e sigur. Si totusi, exista unele tipuri de infidelitati care dor mai mult decat orice- atunci cand cunoastem foarte bine a treia persoana care este implicata. Chiar daca acest lucru pare destul de greu de crezut, multe femei sufera de genul acesta de tradare care include o persoana apropiata a anturajului.

Si exista oare o situatie mai angoasanta si mai oribila decat cea in care spui – m-a inselat cu cea mai buna prietena? Cu siguranta ca nu. Din acest motiv, iti venim in ajutor cu cateva sfaturi pentru a sti cum sa reactionezi.

Optiunea numarul 1- desparte-te de partener si cearta-te cu prietena ta cea mai buna. Cu siguranta ca est cea mai dureroasa varianta. Dar partenerul tau si cea mai buna prietena a ta s-au comportat oribil cu tine si te-au injunghiat pe la spate. Nu iti vei pierde astfel doar partenerul de viata, iubirea vietii tale, ci si o persoana careia i-ai acordat increderea si prietenia. Cel mai bine ar fi sa iti gasesti cu cine sa vorbesti,  in acest caz, un specialist, de ce nu.

Optiunea numarul 2- vorbeste cu partenerul tau si ajungeti la un acord. Unele femei aleg sa ramana cu partenerii chiar daca acesta le-au inselat cu cea mai buna prietena. Pentru aceste femei, prietena este cea vinovata, nu partenerul. Doresc cu toate acestea sa continue deci relatia pentru copii sau pentru ca au reusit sa isi ierte partenerul, indiferent de greseli.

Este foarte bine sa asculti ceea ce are cel de langa tine de spus. Chiar daca nu vrei sa il ierti.

Asculta versiunea (fostei) prietene. Iata o alta alternativa. Trebuie sa ii dai si acestei persoane o sansa pentru a povesti ce s-a intamplat cu adevarat si pentru a intelege de ce te-a tradat cu partenerul tau.

Indiferent de ce vei alege, este important sa ramai calma si rabdatoare. Trebuie sa fii linistita pentru a te gandi la viitor. Tine cont de faptul ca este perfect normal sa te simti trista, sa vrei sa obtii explicatii si sa simti gelozie, paranoia sau furie.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.