Corpul nostru ar trebui sa fie cel mai de pret lucru pe care il avem, si de care trebuie sa avem grija cu strictete, nu este ceva care nu se “strica” niciodata dar nici ceva foarte foarte fragil, asa ca depinde si de noi de multe ori daca vrem sa ne fie bine sau nu.

E adevarat ca odata cu varsta apar unele inconveniente, dar acum totul se poate rezolva.

Totul incepe cand am mers intr-o micuta vizita la parintii mei.

Era o zi frumoasa de sambata, asa ca eu impreuna cu sotia si copii mei am decis sa mergem sa isi vada si cei mici bunicii ce nu ii mai vazusera de o gramada de timp, asa ca ne-am pregatit pentru drum, ne-am imbarcat in masina pregatiti cu tot ce ne trebuie si am pornit.

Drumul era frumos, mai ales ca erau o groaza de peisaje ce le puteai admira cu atentie si nu era peste care puteai trece usor cu vederea, asa ca ne inspira o stare de buna dispozitie.

Nu a durat mult si am ajuns in cele din urma, s-au bucurat foarte mult sa ne vada precum si noi la fel.

Desi poate nu toata lumea a observant, eu am bagat un lucru de seama, tata, bunicul lor, evita sa mimeze macar un zambet si nu intelegeam de ce.

Imediat ce toata lumea era ocupata cu ceva, l-am ademenit cu pretextul ca as vrea sa ii arat ceva, si am mers mai in fata casei, unde am inceput prin a bate eu cateva apropouri, legat de dantura, pentru ca atunci cand ajungi la o varsta incepi sa ii pierzi. Nu a vrut nici in ruptul capului sa recunoasca, dar dupa un timp in care eu tot am insistat, se pare ca in cele din urma ce cedat si mi-a povestit ce se intamplase. Intr-o zi in care lua masa de seara, sa trezit cu cateva dureri, urmata la scurt timp de pierderea multor dinti pe care ii mai avea.

Vezi si:  De ce este bine sa plangem uneori?

Dupa ce a terminat, l-am luat in brate, si am mers impreuna sa cautam pe cineva care ii va oferi o proteza dentara de calitate.

Nu a durat foarte mult sa gasim si am si discutat despre tot ce trebuia facaut, pentru ca de pret ma ocupam eu. Dupa ce a avut acest produs, pot spune ca parca din adins zambea mereu, si dupa ce ca era ceva de calitate foarte buna nu a trebuit nici sa dam foarte mult, eu ma bucur ca tatal meu poate zambii iar.