Se gandea cu entuziasm la seara ce urma sa vina… era petrecerea de bun venit in firma in care isi dorise si pentru care muncise atatia ani. Isi dorea sa arate ca o doamna… De data aceasta nu avea sa mearga ca de obicei intr-una din acele salopete dama confectionate de matusa ei. Cu toate ca nu statea foarte bine cu banii… voia sa isi caute rochii Miniprix fiind locul ideal pentru ea datorita calitatii foarte bune a hainelor dar si a preturilor accesibile.

Si-a cautat si incaltaminte dama la un pret foarte bun care sa ii completeze tinuta si le-a gasit in acelasi loc. Rochia neagra, serioasa dar foarte eleganta si delicata o punea intr-o lumina foarte buna in fata colegilor ei… iar pantofii cu toc inalt ii dadea alura unei adevarate doamne.

Seara mult asteptata a venit cu pasi repeze.. a inceput a pasit stinghera in incaperea plina de oameni care o asteptau pea ea. A vazut fete prietenoase, unele poate mirate de prezenta ei acolo… cateva fete cunoscute si.. seful ei care o astepta cu un pahar de sampanie in mana. I-a dat si ei unul…propunand un toast in cinstea ei. Toti au intampinat-o cu aplauze si i-au urat bun venit cu zambetul pe buze.

Abia astepta sa inceapa munca… sa simta ce inseamna cu adevarat sa lucrezi intr-o companie de renume si sa ai adevarate responsabilitati… Totul incepuse sa se coloreze in roz in viata ei. De acum era o adevarata doamna.. viata ei avea sa se schimbe radical… Ii placea aceasta schimbare si nu ii era teama de nou…


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.