Riscul de a ne indragosti de iubire, de ideea de iubire in sine si nu de o persoana reala, exista mereu si este latent. Ne putem gasi cu totii la un moment dat in aceasta situatie si sa scapam de consecintele sale poate sa fie un lucru destul de dificil.

Totul poate sa fie justificat. Orbita de pasiune, o persoana indragostita incepe sa justifice comportamentul celor care crede ca ii iubeste. Tot ce este rau si nepotrivit devine brusc bun. Astfel ca aceasta persoana glorifica si idealizeaza cealalta persoana in anumite stadii care depaseste realitatea.

Gandurile se invartesc iubirii in calitate de cel mai puternic sentiment si care va transforma persoana pe care o iubim in fiinta la care visam.

Dar inainte de a incerca sa legam o relatie pe termen lung, cel mai bine ar fi sa presupunem ca cealalta persoana nu se va schimba.

In orice relatie exista deci riscul de a ne indragosti de ideea de iubire si nu de o persoana rela. Se spune ca iubirea este oarba, dar orbirea nu vine de la un sentiment, ci de la noi.

Se mai intampla cel mai adesea sa refuze sa vada realitatea in fata. Dorinta de a fi impreuna cu cineva este mult mai puternica. Dar nu uitati niciodata un lucru- iubirea nu este facuta sa ne faca sa suferim.

Ceva bun este pus deoparte pentru fiecare persoana in parte si asteapta sa fie gasit. Trebuie doar sa fim atenti si sa profitam din plin de oportunitatile pe care viata ni le ofera si sa ne indragostim de o persoana reala.

Iubirea trebuie sa fie perceputa drept ceva care uneste doua persoane si care le permite sa avanseze impreuna in mod pozitiv. Daca o relatie nu te lasa sa te simti liber sau bine nu are nici un viitor deci.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.