Cateva sfaturi sau porunci pentru a-ti salva cuplul

Rutina, problemele din viata de zi cu zi sau presiunea de la locul de munca iti pun cuplul la grea incercare? Tinand cont de cateva sfaturi, cu bunavointa, bun simt si mai ales iubire, putem salva cuplul.

Iata deci ce trebuie sa faci pentru a reda relatiei locul pe care il merita in cuplu si mai ales in viata noastra. Si pana la urma, totul tine de prioritati si de onestitate emotionala.

Concentreaza-te asupra cuplului. A venit deci vremea sa te concentrezi asupra unor intrebari esentiale pentru a face un bilant si pentru a incerca sa salvezi cuplul –„ ce nu mai imi place la el”, „oare il mai iubesc”, „inca mai avem despre ce sa vorbim”, „reprosurile sale sunt legitime”? Iata un bun inceput pentru a vedea care sunt lucrurile care nu mai merg deloc.

Scapa de rutina. Oh, viata si lotul sau de mici obiceiuri! Si nu mai este atat de usor ca inainte sa va intalniti si sa va bucurati de voi doi. Nici chiar sa dati dovada de cele mai bune sentimente unul pentru altul… dar ar trebui sa incheiati cu aceasta rutina obositoare- organizati cine la restaurant sau iesiti pur si simplu la plimbare.

Ocupa-te mai mult de tine. Trebuie sa va faceti mai mult timp pentru amandoi, privilegiind momente minunate impreuna, momente de introspectie sau pur si simplu de relaxare doar.

Renunta la televizor. Cu cat televizorul va sta mai mult aprins, cu atat flacara se va stinge mai mult sau mai repede. Discutiile dispar sie le, la fel si iesirile in doi. Netflix nu este deci cel mai bun prieten pentru cuplu. Pentru ca mai mult timp timp petrecut in familie inseamna mai putin timp petrecut impreuna.

Vezi si:  Atunci cand ne indragostim de iubire si nu de o persoana reala

Inarmeaza-te cu rabdare. Iata cheia longevitatii in doi. Rabdare, rabdare si iarasi rabdare. Caci lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte.