3 profile pe care nu vei putea sa le recuceresti

Dupa o despartire mai dureroasa, vrei sa iti cuceresti fostul iubit. Cu cel mai frumos zambet al tau, cauti o multime de pretexte pentru a-l revedea mereu. Dar, in  ciuda tuturor tehnicilor tale de seductie, nimic nu merge. Trebuie sa stii insa ca exista anumite profle pe care nu ai cum sa le cuceresti.

Non-perseverentii. Dupa o criza sau o disputa, non-perseverentii renunta foarte repede la tot. Unele persoane sunt incapabile sa intoarca pagina dupa o ruptura. In timp ce in cazul altor persoane, este exact invers. Am putea spune deci despre unele persoane ca sunt non-perseverente, deoarece nu mai vor sau auda despre persoana cu care au fost si le este teama sa isi administreze sentimentele fata de fosta partenera. Pentru a nu se mai intoarce in trecut, acestia instauraza anumite limite cum ar fi – devin foarte reci, nu mai raspund la mesaje sau nu mai vor sa isi vada fosta partenera deloc.

Tacutii. Calmi, mereu cu un zambet mare pe fata si niciodata nu ridica tonul. Dar, ca o criza sau o problema isi face aparitia, o iau la fuga. Este vorba despre un grup de indivizi tacuti. Nu au obiceiul de a-si exprima sentimentele sau emotiile si cel mai adesea profita de o cearta pentru a fugi.

Acestia sunt lasi deoarece sunt incapabli de a spune clar ceea ce simt.

Persoanele cu trasaturi paranoice. Acestia sunt mult mai sensibili la tradare. Nu sunt empatici si nu sunt capabili sa se puna in locul celorlalti atunci cand sunt tradati sau manipulati. Aceste persoane se focalizeaza pe ranile lor. Iar din cauza tradarii, fosta partenera devine un element periculos in  ochii lor. Iar la urmatoarea relatie vor cauta pe cineva care nu va abuza de increderea lor. Iar aceste persoane devin geloase foarte usor.

Vezi si:  De ce profita lumea de tine?