Cateva sfaturi pentru a uita de fostul cat mai repede

O ruptura amoroasa poate sa fie foarte dureroasa, devastatoare, chiar. Cum ne puem reveni si cum putem uita de fostul partener cat mai repede? Iata cateva sfaturi.

Ramai singura o perioada de timp. Dupa o ruptura, sa uiti de fostul este cel mai adesea, o prioritate. Si daca nu tinem o perioada de « doliu » dupa o relatie, vom risca sa ne alegem un partener pansament. Trebuie sa stam insa o perioada singuri si sa reflectam inainte de a incerca o noua relatie.

Accepta-ti greselile. Atunci candu ruptura are loc din cauza unei greseli comise, este important sa intelegi ce s-a intamplat, pentru a nu mai reproduce inca o data aceleasi greseli in viitoarele relatii.

Trebuie sa ai rabdare. Timpul necesar pentru a-ti reveni depinde de relatie sau de circumstantele rupturii, de cat a durat relatia, de cat ati fost de atasati unii de altii… in orice caz trebuie sa ai multa rabdare pentru a-ti reveni.

Focalizeaza-te asupra propriei persoane. O conditie sine qua non dupa o ruptura atunci cand vrei sa avansezi si sa mergi mai departe. Este foarte important sa inveti din nou sa te preocupi doar de propria persoana si sa faci lucrurile care iti plac.

Elibereaza-te de durere. Suferintele in iubire, te fac cel mai adesea, sa vrei sa te uiti la filme care au acest subiect. Dar oare sunt o solutie eficienta pentru a trece mai departe si pentru a uita de fostul? Dupa o ruptura, va trebui sa treci prin mai multe etape- negare, tristete, manie, nostalgie si apoi acceptare… sunt mai mult decat necesare.

Trebuie sa iti dai seama de faptul ca poti exista si fara partener. Este foarte important sa stai singura si sa te eliberezi de emotii, dar la fel de important este si sa iti reiei viata sociala. Trebuie sa te deschizi inspre noi intalniri si sa reiei contactul cu prietenii tai.

Vezi si:  De ce rozul a incetat sa mai fie asociat cu masculinitatea?