Bunicuta preia comanda

Salut si bine v-am regasit dragi mei cititori ?? Cu acest articol vreu sa imi scuz inactivitate de pe blog in ultimele zile pentru ca am fost plecata pe la tara si sper sa ma iertati. Astazi am reusit in cele din urma sa fug de la tara si sa ma reintorc la casuta mea mult dorita si sa va povestesc ce am mai facut ?? . Astazi am avut oameni la lucru in casuta mea de la tara si parca totul incepe sa prinda forma si culoare acum. Inca o camera este gata din casuta visurilor mele si deja incep sa ma gandesc la mobilier ?? .

– vecina mi-a spus ca si-a cumparat de pe net (dintr-un magazin online evident) un smart tv ce face toti banii. Va dati seama asa curioasa cum sunt eu am dat fuguta sa vad cu ce se da mare. Intr-adevar era o bijuterie insa nu vroiam sa ii dau de inteles ca ma iau de pe ea (pentru ca si eu vroiam unul ca al ei), subtil am inceput sa o trag de limba.

In prima faza am intrebat-o de unde stie ea sa dea comenzi pe net la fel de fel de produse pentru ca… are totusi o varsta si ca pe vremurile ei nu se proceda asa. Imi spusa ca fiul ei din Olanda a invatat-o cum sa faca, pas cu pas pana cand a adaugat produsul in cosul de cumparaturi. Eu in continuare fierbeam ca nu stiam cum sa aflu adresa unde intrasera.. N-am mai avut rabdare pentru ca ma oftica „bunicuta” si am intrebat-o direct:

– Auzi buni (ca asa ii spun) dar cum ii zicea site-ului de unde l-ai cumparat? (si cu intrebarea aceasta credeam ca o sa obtin raspunsul de care aveam mare nevoie) Si a venit…. unul la care nici nu ma asteptam dar in cele din urma a fost bun.

– Maica nu stiu cum ii zicea pentru ca nu am fost atenta insa stiu ca m-a pus sa intru pe Goondle sau Goobdle ceva de genu si mi-a spus sa scriu smart tv box pret si mi-a spus sa aleg un rezultat la alegere.

Si gata acum totul pentru mine s-a luminat. parca o piatra de pe inima mi-a luat cand am aflat de unde la cumparat. Sincera sa fiu am cam subestimat persoanele acestea de varsta a III a in privinta tehnologiei.. Efectiv ma asteptam la cu totul si cu totul de la ea dar uite ca tot aceste persoane de varsta a III a nu rateaza nicio ocazie sa ne surprinda! Ma grabesc sa-i spun sotului meu de unde sa-l cumpere! V-am tzucat, pe maine!!

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.