Aventurile mele pana m-am pus pe picioare

Recunosc… habar nu aveam ce inseamna sa detii un site acum aproape doi ani.. Insa, m-am ambitionat pentru ca nimeni nu voia sa imi arate ce si cum sta treaba si m-am informat despre absolut orice, despre gazduire, despre cum se inregistreaza un domeniu, despre servicii de suport clienti pe care le oferea fiecare firma de hosting in parte.

Nu mi-a fost deloc usor pentru ca singurul lucru pe care il stiam era sa postez cateva articole in wordpress, si lucrul acesta ma invatase un amic care detinea un radio online si care avea si o pagina online a radioului in care erau puse diverse stiri. cest amic a avut nevoie la un moment dat de un ajutor.. care se numea content writter, asta stiu atunci, insa atunci habar nu aveam ce era.

Cu timpul am vrut sa am un site al meu, mai exact un blog pentru capeste tot imi auzeam prietenii spunand ca scriu pe blog. Mai intai am intrat de curiozitate sa vad ce inseamna sa ai un blog si i-am vazut pe ei ce scriau acolo. Ideea de a -mi face un jurnal online, pentru ca practic asta insemna un blog personal, mi-a suras. Si mai tare mi-a suras ideea de a-mi impartasi ideile alror oameni, oameni pe care nici macar nu ii cunoasteam. Mi-am facut prima data un blog pe blogspot dar nu am fost foarte incantata… Nu-mi placea cum arata pur si simplu… Stiam ca daca ai un domeniu il puteai aranja cum iti poftea inima.

cilv-roAsa ca am apelat la cativa prieteni ceva mai experimentati decat mine in ale blogurilor si site-urilor pe diferite nise care m-au indrumat catre www.cilv.ro. Acesta este un loc nemaipomenit pentru cei care isi doresc sa faca parte din lumea asta frumoasa a bloggerilor sau a dretinatorilor de site-uri.

Vezi si:  Suferi de quiet quitting la locul de munca?

Cei de aici mi-au indrumat pasii.. Mi-au oferit un pachet de gazduire foarte bun, mi-am si inregistrat domeniul la ei… si pot spune ca serverul merge foarte bine. Bineintels ca sunt pe o platforma foarte buna si mi-am putut aranja blogul cum am vrut eu. Cu ajutorul unor amici care se pricep in ale web design-ului mi-am facut blogul din personal si mai personal… I-am dat o interfata dupa chipul si asemanarea mea. De atunci a trecut ceva timp…mi-am facut noi prieteni si am ajuns sa imi impartasesc pana si cele mai adanci secrete prietenilor mei online…

Este foarte frumos in aceasta lume. Incearca si tu si vei vedea!