Ai impresia ca ai mereu un nor gri, de ploaie, deasupra capului si chiar si aparitia sezonului cu numarul 3 din « The Crown » nu te mai multumeste? Cu siguranta ca suferi de efectul noiembrie.

Unele luni ale anului aduna toate sufragiile atunci cand vine vorba despre apreciere. Este vorba despre lunile mai, decembrie sau iunie. Dar altele luni ale anului nu sunt deloc apreciate. Iata care sunt motivele pentru care luna noiembrie nu este atat de populara.

Zile foarte mohorate de noiembrie. Temperaturile sunt din ce in ce mai scazute si scad tot mai mult in fiecare zi. Vara indiana este deja foarte – foarte departe. Dar iarna cu a ei mantie alba minunata inca nu este aici. Avem deci doar ploaie, un timp mohorat, ceata si frunze moarte pe care alunecam uneori.

In plus, din cauza zilelor mai scurte, lumina este si ea in cadere libera. Melatonina la fel, dar si buna noastra dispozitie. Depresia de iarna bate deci la usa. Nu e deci de mirare ca esti o persoana radioasa si amabila pe timp de iarna. Soarele este omniprezent. Noiembrie inseamna mai mult gripa, laringita sau gastroenterita.

Noiembrie seste o luna complicata in calendar. Pentru foarte multe persoane, noiembrie este o luna fara repaos. Vacanta de vara este foarte departe chiar si pentru cei care au ales sa plece in septembrie. Iar urmatoarea vacanta parte departe, foarte departe.

Oboseala si incarcatura mentala din noiembrie. Noiembrie este de asemenea o luna prin excelenta a incarcarii mentale. Este o luna a bugetului la locul de munca, ale proiectelor pentru luna urmatoare si a bilantului pentru anul ce se va incheia. Casuta postala este plina de mesaje Urgente si trebuie neaparat sa raspunzi la toate.

Si acasa, este luna in care incepem sa ne gandim si la cadourile pentru Craciun. Dar si angoasa ca nu vorm gasi la timp tot ce trebuie. Sau la vacanta de iarna. Adica cheltuieli, cheltuieli si iarasi cheltuieli.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.