Ce spune culoarea rujului despre temperamentul tau

Rujul de buze pe care il alegem poate spune multe despre noi si despre comportamentul din viata de zi cu zi. Ce culoare preferi? Rosu aprins, nude, roz, culori mai inchise sau originale ? Oricare ar culoarea preferata a rujului aceasta va reflecta una sau mai multe fatete ale personalitatii tale. Dincolo de tendintele din domeniul modei si al frumusetii, felul in care te machiezi traduce modul tau de a gandi si trasaturi de caracter ce asteapta sa fie decriptate.

Rosu. Rosul este o culoare atemporala in materie de rujuri de buze. Daca folosesti des aceasta culoare pentru ruj inseamna ca esti o persoana pasionala, curajoasa si ca ai un gust destul de traditional in ceea ce priveste machiajul. Nu iti este teama sa atragi atentia asupra ta si iti place sa iti pui feminitatea in valoare pentru a-ti fermeca si seduce anturajul.

Roz. Daca preferi rujurile de culoare roz, aceasta culoare vie si plina de vitamina spune multe despre personalitatea ta. Esti o persoana sociabila, vesela si cocheta, ai simtul umorului foarte bine dezvoltat. Esti o persoana optimista si simpatica. Un roz mai deschis denota o anumita timiditate in timp ce un roz mai inchis este semnul unui caracter deschis.

Culorile inchise sau mai originale. In tendinte mai ales in sezonul rece, culorile inchise pun in valoare orice tip de ten si cu greu trec neobservate. Sunt in general adoptate de femeile carora nu le este teama sa isi asume feminitatea. In functie de culoarea inchisa aleasa rujurile inchise la culoare pot denota un caracter original sau o personalitate de femme fatale. Culori precum violet sau ciocolatiu, verzi sau albastre scot la lumina o persoana misterioasa.

Nude. Culoarea nude este in tendinte de cateva sezoane. Daca adopti o astfel de culoare in viata de zi cu zi inseamna ca nu iti place sa iesi in evidenta, esti o persoana pretenoasa si vrei sa eviti conflictele cu orice pret.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.