Descopera ce spune semnatura despre personalitatea ta

Semnatura este un lucru unic si exclusiv pentru fiecare persoana in parte. La fel ca si amprentele, toate semnaturile sunt diferite.

Din acest motiv, o semnatura poate sa spuna foarte multe lucruri despre personalitatea unui individ, despre felul in care gandeste si actioneaza, dar si despre virtutile sau defectele sale.

Si daca incercam sa studiem semnatura unei persoane, se pare ca vom afla o multime de lucruri despre ea, unele aspecte foarte curioase chiar, de care aceasta poate chiar nici nu isi da seama.

Semnatura este lizibila sau nu? Daca semnatura este lizibila, ai de-a face cu o persoana directa si sincera. Iar micile semnaturi care nu se inteleg inseamna ca ai de-a face cu o persoana neincrezatoare si care prezinta o anumita rezistenta in fata auoritatii. Daca se disting doar initialele, inseamna ca are nevoie de mult timp pana sa aiba incredere.

Felul in care este inclinata sau indreptata semnatura. In sus, inseamna ca persoana este ambitioasa, luptatoare si cu aspiratii inspre succes. Dar daca aceasta coboara, acest lucru inseamna ca persoana este apatica si despresiva.

Marimea literelor. Cu cat literele sunt mai mari, cu atat persoana este mai extrovertita si viceversa.

Continutul semnaturii. Atunci cand o persoana semneaza cu numele si prenumele, dar prenumele este mai vizibil, acest lucru inseamna ca este independenta si ca nu are nevoie sa fie reprezentata decat de propria persoana.

Literele curbate sau drepte. Semnaturile care sunt realizate cu litere mai curbate sau foarte curbate chiar, sunt indicii ale prezentei unei personae echilibrate, amabile, bine dispusa si cu un simt pronuntat pentru estetica.

Vezi si:  Iata de ce este esential sa consumi apa pe timp de iarna

Iar semnaturile complet drepte indica faptul ca ne aflam in prezenta unei persoane ferme, corecte si disciplinate.

Prezenta majusculelor. Daca majusculele sunt de 3 ori mai mari decat literele normale, te alfi in prezenta unei persoane egocentrice. Dar absenta majusculelor indica modestia sau umilinta.