Agitatia revine in forta

Deja e sfarsitul lui august, adica.. pe-aproape. Imi amintesc cum anii trecuti se instala agitatia, scoala urma sa inceapa. Era un sentiment tare neplacut. Pe langa ca era acea vreme intunecata si ploioasa, care nu iti permitea sa te ridici din pat, mai venea si scoala cu orele sale de la opt.

La facultate nici nu reuseam sa ma trezesc sa ajung la cursurile de la noua, tare surprins eram cum de reuseam sa ajung zilnic la scoala la opt. Poate era din cauza faptului ca eram obligat, dar stiu sigur ca la primele ore dormeam.

Odata cu aceste sentimente greu de descris, mai aparea nevoia de rechizite. Caiete si carti, un ghiozdan, creioane colorate si tot ce era necesar. Odata cuprinsi de febra cumparaturilor, parintii mergeau si la articolele pentru casa si gradina. Imposibil sa nu fi luat vreodata ceva. Fie ca este pentru bucatarie, baie, curte, ceva mai mult sau mai putin util, duceam acasa.

In ziua de astazi, lucrurile stau altfel. In primul rand eu am scapat de acea teroare, numita scoala. Mai mult era stresul decat informatia. Nu mi-a placut, asteptam cu nerabdare vacanta, in ultimele zile aparand si o depresie usoara. Acum fara scoala, cumparaturile sunt si ele diferite, alte nevoi, alte surse. Lumea nu mai merge ca pe vremuri la magazin sa isi cumpere diverse articole necesare in casa sau pentru lucru, le comanda pur si simplu online. Un magazin online care s-ar putea asemana cu cel din care cumparam pe vremuri, este www.elefant.ro. Am vazut ca au de toate. Si nu exagerez, chiar au de toate! Fie ca ai nevoie de un ceas, o carte sau ceva electronice, cu siguranta vei gasi. Ca totul sa fie si mai bine, au si o pagina speciala cu oferte, unde te poti asigura ca nu pierzi nimic din ceea ce te-ar putea interesa.

Imi amintesc perioada in care elefant.ro era la inceput. Nu avea prea multe produse, dar a vandut ceea ce clientii cereau cel mai mult si a crescut. Daca nu erau interesati de nevoile clientilor, nu ar fi ajuns unde sunt astazi, cu mii de produse, din toate domeniilor.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.