Echipamente pentru reciclarea deseurilor

deseuri

deseuriGestionarea deseurilor a inceput sa fie preocupare tot mai stringenta si in Romania, mai ales din cauza constrangerilor Uniunii Europene din ultima vreme.

Mai este mult pana cand gradul in constientizare in societatea romaneasca o sa fie atat de ridicat incat sa se caute si sa se implementeze in practica solutii inteligente de management al deseurilor, pentru a reduce gradul de poluare si a permite o dezvoltare durabila in anii ce vin din proprie initiativa, nu de frica sanctiunilor, de catre toti agentii economici.

Asadar, mai de voie, mai de nevoie, firmele autohtone au inceput sa se intereseze tot mai mult de unde isi pot procura diverse echipamente de compactare deseuri cat mai fiabile si la niste preturi convenabile.

In acest sens, o companie romaneasca ce isi desfasoara activitatea in acest sector, al prelucrarii si compactarii deseurilor, este Awe Waste Compactors, cu sediul in Bucuresti.

Compania importa si distribuie diverse utilaje de acest gen, produse de catre prestigioase firme straine de profil, precum: Bergmann (Germania) si MACFAB (Irlanda).

Fiabilitate si siguranta in utilizare, iata cele doua deziderate pe care le indeplinesc modelele de prese de balotat deseuri MACFAB si Bergmann comercializate de catre Awe Waste Compactors.

Toate echipamentele de balotat au marca CE si vin insotite de un certificat de garantie ce da siguranta persoanelor juridice care le achizitioneaza ca, la un pret convenabil, au achizitionat niste utilaje de foarte buna calitate, usor de intretinut, ce le vor ajuta o perioada indelungata in managementul eficient al deseurilor rezultate din activitatea pe care o desfasoara.

In plus, daca usa presei de balotat deseuri se va deschide accidental, ea se va opri automat, pentru a se evita eventualele accidente.

Vezi si:  Iata de ce este esential sa consumi apa pe timp de iarna

Presele de balotat, ca si diversele tipuri de tocatoare deseuri, sunt extrem de usor de utilizat, au nevoie de spatii mici pentru amplasare (inclusiv in aer liber) si nu sunt deranjate pentru acele firme care lucreaza cu clientii (de exemplu unitatile de alimentatie publica).

Balotii rezultati in urma operatiunilor de tocare deseuri si mai apoi de compactare pot sa fie facil de depozitat, avand un volum redus si o forma pretabila pentru a ocupa foarte putin spatiu in spatiile special amenajate, pana cand vor fi trimise la unitatile specializate de reciclare.

Awe Waste Compactorsofera un stagiu complet de invatare a utilizarii echipamentelor de prelucrare a deseurilor (taiere, presare) pentru acei angajati desemnati sa le foloseasca.

Agentii economici interesati pot apela cu incredere la aceasta companie serioasa, ce activeaza intr-un domeniu relativ putin cunoscut din economia romaneasca.