Sfaturi pentru alegerea pantalonilor scurti ideali pentru femei

Vara, hainele sunt mai scurte si…mai putine. Dupa topuri si sandale, pantalonii scurti fac parte din piesele vestimentare esentiale din garderoba feminina pentru a trece cu bine de sezonul estival. Piesa vestimentara ideala pentru a-ti afisa picioarele frumoase si pentru a evita caldurile puternice, pantalonii scurti se poarta la plimbare, in oras sau pe plaja.

Cum alegem pantalonii scurti ideali?

Ai impresia ca pantalonii scurti nu sunt facuti pentru tine? Eziti sa iti afisezi picioarele sau nu stii ce material sa alegi? Iata cateva sfaturi in acest sens.

 

Diferitele tipuri de pantaloni scurti

Bermudele. Bermudele este un pantalon scurt…mai lung. Se opreste de obicei deasupra genunchiului si acopera coapsele in totalitate. Bermudele poate fi din blugi sau dintr-un alt material, stramt sau mai larg.

Pantalonii scurti. Dupa cum le spune si numele, pantalonii scurti sunt scurti, se muleaza pe fese. De obicei, acest tip de pantaloni sunt purtati de doamnele si domnisoarele inalte si slabe.

Alege pantalonii scurti in functie de morfologie

Daca esti inalta, atunci cea mai potrivita pereche de pantaloni scurti pentru tine sunt bermudele si pantalonii scurti.

Daca esti scunda, atunci opteaza pentru o pereche de mini short care se muleaza pe corp. pantalonii scurti mai largi nu iti avantajeaza corpul, risca sa iti ascunda formele.

Daca esti o femeie cu forme mai generoase, atunci pantalonii scurti cu talie inalta sunt aliatii tai de pret, fara discutie. Acest model de pantaloni scurti mascheaza burtica, rotunjimile.

Materialul din care sunt realizati pantalonii scurti

Pantalonii scurti de blugi sunt populari si vor ramane populari multa vreme de acum inainte. Sunt ideali pentru mai multe ocazii.

Pantalonii scurti din bumbac ofera o textura moale si fluida, este un material ideal pentru plaja. Inul este alt material ideal pentru sezonul estival, confera o nota de eleganta binevenita.

Sursa: https://www.mediacritik.com/5-conseils-choisir-short-ideal-femmes/

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.