Cateva lucruri pe care persoanele inteligente nu le tolereaza niciodata

De-a lungul integii tale vieti, va trebui sa faci fata unor obstacole numeroase, dar si unor dificultati, pentru a invata cum sa apreciezi lucrurile bune care te inconjoara. Si totusi, viata este deja destul de dificila pentru a trebui sa faci fata unor persoane negative sau  unor comportamente inacceptabile.

Iata deci care sunt lucrurile pe care o persoana inteligenta nu ar trebui sa le tolereze niciodata.

Nevoia de acceptare. Daca ai o viata pozitiva, nu ar trebui sa incerci sa le fii mereu pe plac celor din jur. Chiar daca trebuie sa te ingrijorezi cu privire la bunastarea familiei si a prietenilor, trebuie sa iti amintesti ca persoana ta ar trebui sa fie prima. Cu alte cuvinte, te poti ingrijora cu privire la unele persoane dar sa nu faci tot posibilul mereu pentru a le fi pe plac.

Nu vorbi rau despre propria persoana. Persoanele inteligente nu se lanseaza niciodata intr-un discurs interior negativ. Ele stiu ca acest lucru le poate afecta sau dobori.

Indeparteaza-te de prietenii negativi. Prietenii tai nu ar trebui sa te doboare sau sa te traga in jos. Oamenii inteligenti ar trebui sa incerce sa elimine persoanele negative din viata lor si nu permita altora sa le abata.

Ezitarile. Persoanele negative nu ezita si ies din zona lor de confort. Persoanele inteligente aleg sa iasa singure dintr-o situatie mai dificila si nu fac niciodata pe victima. Atunci cand se confrunta cu o provocare nu ezita si ies mereu din zona lor de confort.

Sa fie la fel cu cei din jur. Persoanele inteligente nu suporta sa fie la fel cu cei din jur mai ales atunci cand inima lor nu isi doreste asta. Isi asculta propria voce interioara pentru a lua o decizie si nu le pasa de ce zic ce din jur.

Vezi si:  Livrare flori Bucuresti si flori alese