Cateva feluri simple in care te poti reconecta cu bucuria

Daca vrei sa scapi odata pentru totdeauna de depresia sezoniera sau de tristete sau daca vrei pur si simplu sa te reconectezi cu bucuria, pentru a avea o viata de zi cu zi mai vesela, mai fericita si mai lejera, trebuie sa inveti sa vezi latura mai buna a lucrurilor si sa incerci sa cultivi mereu o minunatie interioara. Acest lucru poate parea usor de zis greu de facut la prima vedere, dar cu timpul poti sa faci cele mai frumoase schimbari in rutina ta cotidiana.

Pastreaza timp in fiecare zi pentru lucrurile care te fac fericit. Indiferent de ce program ai, chiar daca este supraincarcat, trebuie sa acorzi macar 15 minute lucrurilor care te fac cu adevarat fericita. Daca nu ai idei de activitati simple si pozitive, inchide pur si simplu ochii si spune « gasesc fericire in… ». Fa o lista cu 3- 5 exemple. Acest lucru te va ajuta sa identifici care sunt lucrurile care te fac cu adevarat sa te simti fericita si care sunt activitatile de privilegiat pentru a te reconecta cu bucuria.

Bucuria inseamna sa gasesti frumosul in orice, in toate lucrurile care ne inconjoara. De asemenea, poti incerca sa faci cat mai multa miscare, sa canti si sa dansezi pe o muzica vesela. Nu se compara cu nimic atunci cand vrei sa ai un nivel de energie la cote maxime, sa alungi stresul, sa alungi gandurile negative sau sa faci o activitate fizica. Vei declansa eliberarea de endorfine, un hormon al placerii si te vei relaxa foarte tare. Iti vei regasi in mod instant buna dispozitie.

Este cea mai buna activitate care iti permite sa te reconectezi cu bucuria in doar cateva secunde. Alege un cantec care iti place sau pe care ai vrea sa dansezi si incepe sa te reconectezi cu bucuria. Trebuie sa vezi mereu doar lucrurile pozitive. Si sa te exprimi in mod pozitiv. Felul in care vorbesti poate influenta si el starea ta de dispozitie, increderea in tine si bucuria.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.