Sfaturi care sa te ajute sa cumperi de pe internet fara niciun risc

cumparaturi electrocasnice

cumparaturi electrocasniceCumparaturile online nu mai sunt de foarte multa vreme un lucru iesit din comun, ci in prezent mai multe persoane ca niciodataopteaza pentru a cumpara produsele de care au nevoie prin intermediul internetului. Insacati dintre noi si stiu sa reduca riscurile asociate la minim? Da, intr-adevar, in momentul de fata avem la indemana magazine online sigure, insa nu putini sunt cei care isiindreaptaatentia si catre cele indoielnice, fiind atrasi de preturile foarte mici pe care le au.

Nu de putine ori pretul mic ascunde primejdii de care e bine sa te feresti. Pana la urma nu degeaba pretul este unul mult mai mic raportat la oferta celorlalte magazine de profil, mult mai cunoscute si mai mari. Vom incerca in randurileurmatoare sa iti oferim cat mai multe sfaturi care sa te ajute sa iti alegi cu grija magazinele de unde cumperi, astfel incat sa nu ai parte de batai de cap mai tarziu.

Care este primul lucru pe care tu trebuie sa il faci? Sa te asiguri ca magazinul de la care tu vrei sa plasezi comanda este unul cu un istoric curat. Mai exact, cauta pe internet experiente anterioare cu magazinul respectiv ale altor cumparatori, la fel ca si tine. Prin intermediul internetului este mai usor ca niciodata sa faci acest lucru, mai ales daca ne folosim de site-uri precum https://inspectorul.ro/ care iti recomanda doar magazinele romanesti de incredere. Apeland doar la magazine care de-a lungul timpului au oferit seriozitate si au pus pe prim plan nevoile clientului riscurile devin practic unele nule.

Vezi si:  Iti mai amintesti.. de iarna cu povesti?

O alta modalitate de a afla daca un anumit magazin online ne poate sau nu da batai de cap este sa deschidem browser-ul, sa intram pe Google si sa tastam numele magazinului alaturi de cuvantul „probleme”. In acest fel vom putea gasi destul de usor persoane care s-au confruntat cu anumite situatiineplacute atunci cand a venit vorba sa cumpere de la magazinulin cauza. Desigur, unele persoane tind sa exagereze, asadariti recomandam sa iti iei informatiile din mai multe surse, astfel incatparerea pe care ti-o formezi sa fie una cat mai apropiata de situatia reala.

plati onlinePlatile online au devenit si ele mult mai sigure in prezent, dar acest lucru nu inseamna ca putem sta 100% linistiti. Recomandam ca datele cardului nostru sa nu fie divulgate chiar in orice situatie, ci doar atunci cand noi, personal, am optat pentru plata online direct cu cardul. Chiar si atunci, recomandam sa nu fie introduse datele sensibile daca site-ul nu pune la dispozitie o conexiune securizata HTTPS. Daca in coltul din stanga sus al browser-ului, pe bara de adresa, nu apare simbolul lacatuluiinchis si https://inainte de adresa site-ului, atunci cel mai bine este sa renuntam la a da o comanda cu plata online si sa optam pentru plata ramburs.

Pot fi desigur avute in vedere si alte sfaturi care sa sporeasca si mai mult securitatea tranzactiilor tale online.