Lucrurile surprinzatoare pe care le poti face cu ajutorul berii

Daca aveai impresia ca berea este doar o bautura, te inseli. Productia de bere a inceput acum 5000 de ani deja, deci nu e de mirare ca oamenii au gasit si alte lucruri pe care sa le faca cu ajutorul sau.

Cu siguranta ca nu vei mai privi berea cu aceiasi ochi de acum inainte!

O baie cu bere. Da, poti sa faci baie in bere! O baie cu spuma extrem de relaxanta, cu alte cuvinte.

Pedichiura. Berea rece este excelenta atunci cand vrei sa iti ingrijesti pedichiura si sa iti relaxezi picioarele obosite.

Berea te poate ajuta sa iti faci oalele ca noi. Da, este cea mai buna idee pentru a curata oalele si tigaile si pentru a le face sa arate ca noi.

Un gazon mai verde. Zaharul fermentat din bere te poate ajuta sa omori ciupercile si sa ajuti iarba sau plantele sa creasca mai repede. Este de ajuns daca pui bere pe zonele unde iarba este mai galbena sau mai maro.

Sa fierbi orezul. Te poti folosi de bere pentru a fierbe orezul. Da. Este o idee foarte buna. In acest fel, orezul va primi cea mai delicioasa aroma de nuca.

Paine cu bere. Da, painea cu bere are un gust delicios. Pe Google vei gasi o multime de retete minunate.

Pentru a trata durerile de stomac. Gazul continut de bere te poate ajuta sa tratezi durerile de stomac. Bea putina bere deci si asteapta rezultatele.

O buna noapte de somn. Daca adaugi hamei in husa de la perna ta vei petrece cea mai odihnitoare noapte. La fel ca si lavanda, are proprietati calmante si te poate ajuta sa dormi mai bine.

Vezi si:  5 caracteristici care fac din tine o persoana de neuitat

De asemenea, poti folosi o doza de bere sa iti faci masaj. O poti folosi pe orice parte a corpului pentru a activa fluxul sanguin si pentru a elibera tensiunile musculare.