3 obiceiuri nocturne pe care le ai in comun cu psihopatii

Nu esti deloc o “morning pearson”, ci mai degraba o pasare de noapte? Simti ca esti mai in priza si mai productiva noaptea cand ceilalti sforaie usor? Iata in acest caz cateva caracteristici pe care le ai in siguranta in comnun cu psihopatii.

Esti un insomniac si ai tot felul de ritualuri noaptea? S-ar putea foarte bine ca unele obiceiuri pe care le ai in timpul noptii sa fie foarte asemenatoare cu cele ale unor psihopati, spun expertii. Cei care nu au somn, s-ar putea sa fie machiavelici, narcisisti sau chiar psihopati.

Dormi ca un bebe. Mai multe studii au ajuns la concluzia ca anumite persoane care prezinta trasaturi « de psihopat », au tendinta de a dormi cateva ore un somn foarte profund, fara sa se zvarcoleasca noaptea prea mult prin pat. Persoanele care au un somn mai dificil, sunt cel mai adesea mai stresate sau mai preocupate, un lucru care corespunde foarte rar celor care au tendinte de psihopat.

Poti trece cu cea mai mare usurinta peste o noapte alba. Cand cei mai comuni dintre muritori, dorm, tu adori sa profiti din plin de aceste ore calme pentru a iesi sa petreci. Si rezistenta ta fizica iti permite sa ramai in picioare pana dimineata fara sa intampini prea multe dificultati. Iar psihopatii se pare ca nu pot sa doarma noaptea pentru a incerca experiente noi.

Noaptea esti cel mai creativ. Simti ca esti mai inspirat noaptea, cand domneste peste tot o liniste ca de mormant? Noaptea este ocazia ideala pentru tine pentru a picta, a desena sau chiar canta la chitara? In general, se pare ca psihopatii fac ceva creativ atunci cand ceilalti dorm. Gandirea divergenta a anumitor psihopati este cea care se exprima prin intermediul artei. Si uneori sunt geniali in acest domeniu.

Vezi si:  3 activitati pe care nu te-ai gandit sa le faci singur