Cum putem elimina in mod natural punctele negre?

Punctele negre reprezinta imperfectiuni ale pielii extrem de frecvente. Un punct negru apare atunci cand un por este blocat din cauza unei combinatii de sebum si celule moarte ale pielii. Partea de sus a porului ramane deschisa chiar daca porul este infundat. Din cauza acestui surplus de sebum, combinat cu celulele moarte ale pielii si cu mizeria din jur, porul este obstruat si creeaza un punct negru.

Cum putem purifica pielea pentru a elimina punctele negre?

Inainte de a opta pentru orice ingrijire, nu uita sa cureti foarte bine pielea, cu apa calduta pentru a dilata si mai tare porii. In momentul in care pielea ta este pregatita esti gata sa iti purifici porii si sa elimini in mod eficient punctele negre. In cele ce urmeaza iti vom prezenta o serie de tehnici naturale in acest sens.

Lamaia

Lamaia este un ingredient magic pentru a dezinfecta punctele negre si pentru a le elimina in mod eficient. Pentru a folosi lamaia impotriva punctelor negre trebuie sa storci putina lamaie intr-un recipient. Daca iti ramane o poti pastra la frigider. Aplica sucul obtinut pe piele cu ajutorul unei dischete demachiante dupa care las-o sa se usuce. Poti repeta operatiunea in fiecare seara inainte de culcare.

Argila verde

Este un produs natural care poseda proprietati purifiante. Aceasta regleaza secretia de sebum eliminand pielea moarta ceea ce face din ea aliatul ideal pentru punctele negre. Pentru a elimina punctele negre cu ajutorul argilei verzi, amestec-o cu putina apa intr-un bol dupa care aplica acest amestec pe piele. Las-o sa actioneze 10 minute si clateste cu apa calduta.

Albusul de ou

Albusul de ou este ideal pentru a elimina punctele negre. Este o masca extrem de usoara pe care vei ajunge sa o adori. Bate albusul unui ou si aplica-l apoi pe fata insistand asupra zonei T. Poti adauga cateva picaturi de lamaie pentru a maximiza efectele. Lasa sa actioneze timp de 15 minute dupa care clateste.

Sursa: https://www.mediacritik.com/comment-eliminer-naturellement-les-points-noirs/

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.