Ti-ai imaginat vreodata o nunta alb negru? Daca iti doresti o astfel de nunta, iata cateva idei care te-ar putea ajuta. Daca aranjarea salii si a meselor in alb si negru este ceva usor de realizat, pentru buchetele de mireasa si aranjametele florale este destul de greu sa gasesti flori negre. Insa, intr-un buchet nu trebuie sa exite doar flori, nu-i asa? Se pot folosi pene, diveste obiecte de decor, funde sau brose negre, care sa completeze un buchet din flori albe.

Pentru mese poti folosi servete albe pe o fata de masa neagra, sau invers. Pentru aranjamentele florale poti alege cale puse frumos intr-un vas patrat legat cu funda neagra. Sau, poti alege trandafiri albi care sa iasa in evidenta intr-un vas negru si deosebit.

Pentru invitati, poti alege cocarde albe prinse pe o baza neagra sau legate pur si simplu cu o funda neagra. Design-ul trebuie sa fie simplu si elegant.

In ceea ce priveste florile, ai mai multe optiuni. Pentru aranjamentele centrale, poti folosi bujori albi, trandafiri albi sau lisianthus, pentru a face niste aranjamente mici si rotunde.

O alta combinatie interesanta de flori este crinul cu hortensia. Aceasta este o combinatie care arata foarte bine, iar petalele hortensiei cu florile rigide ale crinilor iti vor oferi un buchet de miresa perfect.

Exista, de asemenea, o varianta de gerbera, care are petale albe si centrul negru. Combina aceste flori cu funda neagra cu buline albe, pentru a face niste buchete frumoase pentru domnisoarele de onoare.

Daca vrei un aspect traditional, poti alege trandafiri albi cu crengute cu boabe negre. Daca nu iti permite bugetul, alege niste flori mai ieftine, si decoreaza buchetele cu dantela neagra pentru a le da un plus de eleganta.

Vezi si:  Echipamente pentru reciclarea deseurilor

O tema alb negru pentru nunta este o alegere interesanta, si este destul de usor de pus in practica. Trebuie sa ai putina imaginatie si un buget bine pus la punct.