5 feluri in care iti poti ameliora buna dispozitie in doar cinci minute

Daca te enervezi foarte tare pe o persoana, chiar si atunci cand aceasta iti pune o intrebare simpla, asta inseamna ca nu esti deloc bine dispusa si ca acest lucru iti poate strica ziua. Dar si a oamenilor care te inconjoara. Dar atunci cand nu esti bine dispusa deloc, exista anumite lucruri pe care le poti face pentru a-ti schimba rapid starea de dispozitie.

Apasa pe anumite puncte ale corpului. In acest fel, vei reusi sa te bine dispui in mai putin de cinci minute. Apasand anumite puncte ale corpului, vei reusi sa elimini gandurile negative care pot sta la baza proastei tale dispozitii.

Mananca sanatos. Foamea poate sta si ea la baza unei proaste dispozitii. O sursa sanatoasa de proteine vegetale te poate ajuta sa iti schimi starea de dispozitie foarte repede. Deci un simplu pahar cu lapte de migdale te poate ajuta sa te simti mai bine.

Alimentele bogate in  magneziu te pot ajuta si ele sa iti ameliorezi starea de dispozitie si sa iti satisfaci foamea in acelasi timp.

Trebuie sa recurgi la aromaterapie. Simplul parfum de lavanda sau de portocala iti poate ameliora starea de sanatate sau calma anxietatea. Poti experimenta cu cateva uleiuri esentiale si sa vezi care ti se potriveste cel mai bine.

Fa o mica plimbare in  aer liber. Plimbarile au un efect foarte benefic asupra starii de dispozitie. Se pare ca plimbarile in natura sunt la fel de eficiente ca un anti-depresiv. O plimbare la tara sau in parc sunt foarte eficiente pentru a-ti ameliora starea de dispozitie in cateva minute doar.

Gandeste pozitiv. Un dialog personal pozitiv te poate ajuta sa te simti mai bine atunci cand esti prost dispusa. Uneori, avem o voce negativa la noi in cap care ne face sa ne simtim vinovati. Trebuie insa sa incerci sa renunti la aceasta negativitate.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.