De ce suntem obsedati de cineva care nu raspunde la SMS?

Oare cati dintre noi nu am trecut prin situatia disperata de a astepta in van ca noua cucerire sa ne raspunda la mesaje? Si in fond si la urma urmei, stim foarte bine ca aceasta persoana nu merita eforturile sau sa ne stresam din cazua ei. Si totusi, o facem.

Asteptam si tot asteptam, pana devenim total obsedati de subiect. Dar din fericire, exista o solutie sanatoasa pentru a iesi din acest cerc vicios infernal.

In secolul 21, iubirea este un SMS fara raspuns, se pare. Iar mesajele sunt o forma de tortura foarte rafinata. Un adevar plin de cinism.

Cu siguranta ca toata lumea a trecut deja macar o data prin aceasta forma de tortura. Am citit de cel putin 50 de ori ce am scris, am verificat fiecare vrigula… dar ce deceptie sa vedem ca cealalta persoana nu se oboseste sa ne raspunda sau ca toate eforturile depuse au fost in van.

Dar de ce trecem oare prin asta? Pentru ca pur si simplu, unii sunt foarte aiuriti, cu capul in nori sau pentru ca unele persoane sunt foarte lase si nu au gasit curajul de spune ca nu mai sunt interesate.

In plus, mai exista si persoanele care isi schimba foarte des starea de dispozitie, care te streseaza cu mesaje intr-o zi si care te lasa fara raspuns cateva saptamani mai tarziu.

Dar nu ar trebui sa te angajezi intr-o relatie cu o persoana care nu prezinta prea mult interes. Nu merita. Oceanul are inca foarte multi pesti. Deci daca inca mai stai de doua saptamani si tot astepti mesajul, renunta. Nu merita.

Vezi si:  Cum sa-ti aflii procentul de grasime

Sau mai poti trimite acelesi persoane un SMS in care sa ii spui ca simti o anumita distanta din partea sa. Adauga ca nu vrei sa te atasezi de cineva care nu vrea sa investeasca intr-o relatie. Daca va raspunde si se va scuza, ii poti acorda inca o sansa.